Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ИСЛА Медик акут цитрус и мед пастили*20

    Производител: Engelhard Arzneimittel
    Isla Medic Acute цитрус и мед е продукт, предназначен за облекчаване на симптоми, свързани с настинка и възпалено гърло като пресипналост и дразнене, сухота и възпаление на гласните връзки. Тези оплаквания могат да бъдат резултат от непродуктивна суха кашлица, като такава, произтичаща от раздразнена и суха лигавица на гърлото. Пастилите с хидрогел комплекс, съдържащи хиалуронова киселина и билков исландски лишей, ефективно защитават лигавицата на устата и гърлото.
    Складова единица: 48723
    14,75 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Действие на активните съставки:

    Хидрогелният комплекс, съдържащ карбомер и ксантанова гума, плюс хиалуронова киселина, е част от пастилите с приятен вкус на цитрус и мед. Благодарение на способността на полизахарида ксантан да се свързва с водата и специфичната набъбваща способност на желиращият агент карбомер, се формира защитен слой върху раздразнената лигавица на гърлото. Хиалуроновата киселина в пастилите, притежава специфичната физична способност да формира филм, който задържа влагата на повърхността на лигавиците.

    В сухия остатък от екстракта от Исландски лишей се съдържа над 80% муцини. При смучене на пастилите, концентрираният екстракт се разтваря бавно, покривайки лигавицата на устната кухина и гърлото като балсам. По този начин постига благотворно облекчаващо действие. Подпомага се отделянето на слюнка, мукозните мембрани се възстановят и оплаквания като дразнене на гърлото, пресипналост, сухи мукозни мембрани и възпаление на гърлото и трудност при преглъщане са облекчени.

    СЪСТАВ: воден екстракт от Исландски лишей (0.4 - 0.8:1), карбомер, ксантанова гума, натриев хиалуронат. 1 пастил съдържа заместители на захарта сорбитол (0.11 г) и малтитол (0.92 г).

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни и деца на възраст над 6 години могат да приемат до 6 пастила дневно при нужда. Пастилите се смучат бавно, докато напълно се разтворят в устата. Приятен вкус на цитрус и мед.

    Производител:

    Engelhard Arzneimittel GmbH & Co.KG,
    Herzbergstrasse 3,
    61138 Niederdorfelden,
    Germany,
    www.engelhard.de.

    Дистрибутор:
    Ведра Интернешънъл АД,
    София 1407,
    www.vedrainternational.eu.

    Опаковка : 20 пастила

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *