Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЙАЛОКЛИЙН ТАБЛЕТКИ ОРОДИСПЕРСНИ ЗА ГЪРЛО 30 бр

    Производител: NATURPHARMA
    Част от серията Йалоклийн.Подхранва и успокоява лигавицата.Антисептичен ефект.На основата на хиалуронова киселина.С вкус на червен портокал.
    Складова единица: 49648
    23,10 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    IALOCLEAN ородисперсни таблетки за гърло са предназначени за адювантно лечение на заболявания на дихателните пътища, поради орофарингит както в остра, така и в хронична фаза ,синдроми на грип или простуда, газстроезофагеален рефлукс, стоматит и афти в устната кухина от различен произход. Ородисперсните таблетки се разтварят в устата и се приемат без вода.

    СЪСТАВ: натриева сол на хиалуроновата киселина, сух екстракт от лайка, алое вера гел, сорбитрол, ксилотол, моно- и диглицериди на мастни киселини, талк, натриев бензоат, растителен магнезиев стеарат, N-ацетилцистеин, силициев диоксид.


    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни и деца на възраст от 6 години: разтваряйте бавно в устата една таблетка в интервал от 2-3 часа максимум до 6 таблетки на ден. Необходимо е да не приемате храна, напитки или каквото и да било друго непосредствено след използване на продукта. С аромат на червен портокал и ягода.

    Опаковка : 30 бр

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *