Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЛАКАЛУТ ДЕТСКА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДО 4 ГОДИНИ

    Производител: NATUR PRODUKT
    Четката Лакалут за деца от 0-4 години е съобразена с нуждите на тази възраст. Тя е с гумена глава, за да не наранява венците. В различни цветови комбинации, за да създава весело настроение.
    Складова единица: 43702
    4,10 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Четка, която е подходяща за бебета и деца до 4 години.

    Специално за защита на млечните зъби.Зъбките се четкат по 2-3 минути поне по два пъти на ден. Препоръчително е, това да е след всяко хранане.

    Съвет: сменяйте четката за зъби на всеки три месеца!

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    HiPP Пате е изключително приятна кремообразната пяна за меко почистване на лицето и ръцете. Кожата е защитена от изсушаване, а къпането за най-малките е много забавно. Не люти на очите и е с неутрално рН.

    HiPP Babysanft Пате - измивна пяна за ръце и лице*250 мл

    HiPP Пате е изключително приятна кремообразната пяна за меко почистване на лицето и ръцете. Кожата е защитена от изсушаване, а къпането за най-малките е много забавно. Не люти на очите и е с неутрално рН.
    10,20 (BGN)
    Прилага се като предпазващо и омекотяващо средство при суха и раздразнена кожа (вкл. при дренажи, илеостома или колостомия, дерматити и обрив от пелени), повърхностни кожни увреждания от слънчеви, термични и химични въздействия, повърхностни рани и язви (охлузване, напукване, протриване).

    ДЕФЛАМОЛ маз*18 гр

    Дефламол маз е комбиниран лекарствен продукт с изразено епителотонично действие. При прилагане върху кожата оказва омекотяващо, стимулиращо и регенеративно действие върху епителните клетки на кожата. Прилага се като предпазващо и омекотяващо средство при суха и раздразнена кожа (вкл. при дренажи, илеостома или колостомия, дерматити и обрив от пелени), повърхностни кожни увреждания от слънчеви, термични и химични въздействия, повърхностни рани и язви (охлузване, напукване, протриване).
    8,20 (BGN)
    Снимка на ЛАКАЛУТ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ АКТИВ

    ЛАКАЛУТ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ АКТИВ

    Четката Лакалут Актив е със специално разработена глава – със заострени снопчета, които почистват основно, както зъбите, така и междузъбните пространства. Подходяща е при проблеми с венците, тъй като е мека и ги щади при почистването им.
    6,80 (BGN)
    Снимка на Упсарин C 330/220 мг - 20 ефервесцентни таблетки

    Упсарин C 330/220 мг - 20 ефервесцентни таблетки

    УПСАРИН C е лекарствено средство под формата на ефервесцентни таблетки, съдържащо ацетилсалицилова киселина, което се използва за лечение на заболявания, съпроводени с болка и/или повишена телесна температура, например: главоболие, грипни състояния, зъбобол, мускулна болка, при възрастни и деца с тегло над 30 кг . Предлага се в опаковка от 20 таблетки.
    7,35 (BGN)