Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЛАКАЛУТ ЗАЩИТА ОТ ЗЪБЕН КАМЪК МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА 500МЛ

    Производител: NATUR PRODUKT
    Лакалут Мицеларна вода за уста ЗАЩИТА ОТ ЗЪБЕН КАМЪК с иновативна мицеларна технология. Осигурява свеж дъх, потиска образуването на зъбен камък, предпазва венците от кървене. С екзотичен аромат на замразено манго.
    Складова единица: 46595
    9,70 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    LACALUT Antibakterielle Mundspolung ZAHNSTEIN-SCHUTZ е мицеларна вода за уста за защита от зъбен камък. Денталната защита е благодарение на активен комплекс, който допълнително намалява образуването на зъбен камък. А зъбният камък е среда за развитие на бактерии, които стават причина за кариес. Иновативната формула предпазва от вредни отлагания по зъбите, като налепи и зъбен камък, дори и там. където четката за зъби не може да достигне. Ефективна е и в профилактиката на кариеса и проблемите с венците.

    Състав: AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, AROMA, XYLITOL, TETRAPOTASSIUM PYROPHOSPHATE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, MENTHOL, LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM BENZOATE, SODIUM SACCHARIN, ALUMINUM LACTATE, THYMOL, SODIUM FLUORIDE, ECHINACEA PURPUREA EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, SODIUM SULFATE, Cl 47005, Cl 42051.

    Само за възрастни. Съдържа натриев флуорид.

    Начин на употреба: Напълнете капачката с мицеларна вода до 15 ml (около 1/2 от капачката) и жабурете интензивно в продължение на 30 секунди.

    Да не се поглъща!
    Не изплаквайте допълнително с вода.

    Опаковка: 500 мл.

    Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *