Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЛИНЕКС БЕБЕ КАПКИ 8 мл

    Производител: Sandoz Bulgaria
    ЛИНЕКС БЕБЕ КАПКИ съдържа Bifidobacterium BB-12 - полезна бактерия от вида, който формира и поддържа баланса на чревната миклофлора.Бифидобактериите са важни за ранните етапи от развитието на бебето. Те поддържат здравословния алкално - кисел баланс , необходим за правилното функциониране на храносмилателните ензими и оказват благоприятно влияние върху чревната флора.
    Складова единица: 43468
    19,70 (лв.)
    i h

    Съставки : Дневната доза (6 капки) съдържа не по - малко от един милиард живи лиофолизирани - колония образуващи бактериии от щама Bifidobacterium animals subsp.lacyis, BB - 12.

    Други съставки : захароза, малтодекстрин, натриев аскорбат, слънчогледово масло, токоферол (витамин Е), аскорбинова киселина (витамин С).

    Указания за употреба : 

    Бебета и деца до 12 години : 6 капки веднъж дневно , за предпочитане с храна.Преди употреба, разклатете добре, дръжте под ъгъл от 30° и накапете 6 капки в лъжичка или в млякото / храната веднъж дневно. С цел да се избегне унищожението на бактериите , не смесвайте продукта с горещи напитки. Ако детето приема антибиотик , препоръчваме Ви да му давате Линекс Бебе капки не по - малко от 3 часа след прием на антибиотик.

    Предупреждения :

    Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не давайте Линекс Бебе капки на Вашето дете ако :

    - е алергично към някоя от съставките на този продукт.

    - има състояния на дефицит на имунната система ( например HIV инфекция).

    Хранителната добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Да се съхранява в оригинална опаковка по 30°C и на място недостъпно за малки деца .

    Срок на годност след първо отваряне : 4 седмици.

    Производител : Biofarma Spa, Италия

    Официален представител за България : Сандоз България КЧТ, София.

    Опаковка: 8 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *