Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Магнезиев гел при мускулни болки*200 мл Абофарма

    Производител: Abopharma
    Магнезиев гел действа стягащо и обезболяващо при различни мускулни болки. Той повишава клетъчната енергия и жизнените процеси в цялото тяло, както и облекчава крайниците при появата на мускулни крампи. Има ефект при болки в кръста, гърба (радикулит, плексит, ишиас), шипове, шипове на врата, мигрена, инсулт, косопад. Гелът овлажнява, омекотява и подобрява еластичността на кожата, подпомага извършването на масаж на тялото. Той е чист, натурален, козметичен продукт, компенсиращ дефицита на магнезий в организма.
    Складова единица: 40762
    14,90 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Овлажнява, омекотява и подобрява еластичността на кожата, подпомага извършването на масаж на тялото. Прилага се мануално върху кожата на тялото, чрез йонофореза или ултразвук.

    Състав (INCI): :Aqua, Magnesium Chloride, Sodium Chloride, Potassium Chloride, Boron, Magnesium Sulphate, Calcium Chloride, gelling gel: Hydroxy propyl starch phosphate.

    Начин на употреба:Нанесете върху кожата и разнесете. Оставете да престои възможно най-дълго време преди измиване или изплакване, за да получите оптимален ефект. В случай на наранена кожа, гелът може да предизвика парене. При чувствителна кожа - препоръчваме предварително да се направи тест за поносимост, като се нанесе малко количество от гела върху задната част на ръката. Ако усетите парене или сърбеж, избършете намазания участък първо с влажна кърпа, след което със суха.

    Внимание: При контакт с очите, те веднага да се изплакнат обилно с вода. Да се пази далече от достъп на деца.

    Условия за съхранение: В добре затворена оригинална опаковка на сухо и проветриво място. Да не се излага на директна слънчева светлина и на високи температури.

    Нетно количество: 200 ml

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *