Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  МАГНЕЗИЙ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на АБОФАРМА МАГНЕФОРС таблетки 250 мг * 20

  АБОФАРМА МАГНЕФОРС таблетки 250 мг * 20

  Магнезият е изключително важен минерал за много от функциите в организма. Той допринася за поддържане на зъбите и костите и участва в редица обменни процеси, но основната му задача е да се грижи за нормалното функциониране на нервната и мускулната система.
  7,50 (лв.)
  Снимка на БИГ ФРЕНДС МАГНЕЗИЙ ЦИТРАТ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  БИГ ФРЕНДС МАГНЕЗИЙ ЦИТРАТ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  Магнезий в цитратна форма с отлична абсорбация Магнезий цитрат за деца на канадската компания Natural Factors е високоефективен натурален продукт допринасящ за нормалното функциониране на детския организъм и нервната система. Формулата за деца е лесна и приятна за прием – под формата на дъвчащи таблетки с вкус на дъвка – подпомагаща здравословния растеж и развитие. Основни ползи: Подпомага развитието на здрави кости и зъби. Спомага за нормалната мускулна функция, включително и на сърдечния мускул. Допринася за мозъчната дейност. Благоприятелства за енергийния метаболизъм. Укрепва нервната система.
  12,90 (лв.)
  Снимка на БИО СУСАМОВ ТАХАН 250 гр

  БИО СУСАМОВ ТАХАН 250 гр

  БИО СУСАМОВ ТАХАН от 100 процента смлян био черен сусам.Сусамените семена са богати на калций, желязо, фосфор, магнезий. Съдържат още витамини от групата B, особено витамин B1 и витамин B6. Има благотворно действие при бременни и малки деца заради съдържащите се в него хранителни вещества и особено фолиева киселина. Има два основни вида сусам – бял и черен.
  9,50 (лв.)
  Снимка на БИОЛЕКТРА ФОРТЕ С ВКУС НА ЛИМОН 243 мг , 20 Ефервесцентни таблетки

  БИОЛЕКТРА ФОРТЕ С ВКУС НА ЛИМОН 243 мг , 20 Ефервесцентни таблетки

  Хранителна добавка с магнезий. Не съдържа захар, глутен и лактоза. Поддържа нормалното функциониране на мускулите и нервната система. Облекчава мускулните крампи и предотвратява нова поява.Помага при главоболие, стрес, сърдечни проблеми, болезнена менструация. Магнезиевите йони се включват в над 300 биохимични процеси и нивото на магнезий в организма е много важно за нормалното функциониране на нервната, мускулната и сърдечно-съдовата системи.
  13,40 (лв.)
  Снимка на БИОЛЕКТРА ФОРТЕ С ВКУС НА ПОРТОКАЛ 243 мг, 20 ефервесцентни таблетки

  БИОЛЕКТРА ФОРТЕ С ВКУС НА ПОРТОКАЛ 243 мг, 20 ефервесцентни таблетки

  Хранителна добавка с магнезий. Не съдържа захар, глутен и лактоза. Поддържа нормалното функциониране на мускулите и нервната система. Облекчава мускулните крампи и предотвратява нова проява. Помага при главоболие, стрес, сърдечни проблеми, болезнена менструация. Магнезиевите йони се включват в над 300 биохимични процеси и нивото на магнезий в организма е много важно за нормалното функциониране на нервната, мускулната и сърдечно-съдовата системи.
  13,40 (лв.)
  Снимка на БИОЛЕКТРА МАГНЕЗИЙ 300 мг , 20 капсули

  БИОЛЕКТРА МАГНЕЗИЙ 300 мг , 20 капсули

  Биолектра Магнезий 300 капсули е продукт с минерално вещество. Биолектра Магнезий 300 капсули се използва при доказан недостиг на магнезий, когато той е причина за нарушения в мускулната дейност (нервномускулни нарушения, крампи / спазми на подбедрицата).
  14,50 (лв.)
  Снимка на БИОЛЕКТРА МАГНЕЗИЙ 365 мг , 20 ефервесцентни таблетки

  БИОЛЕКТРА МАГНЕЗИЙ 365 мг , 20 ефервесцентни таблетки

  Биолектра Магнезий Фортисимум с Вкус на Лимон е хранителна добавка с магнезий, която подпомага работата на мускулите и нервите. Тя е със съдържание на минерално вещество и е подходяща за приложение при доказан дефицит на магнезий, когато той е причина за нарушения в мускулната дейност. Тези нарушения се изразяват в нервно-мускулни нарушения, крампи или спазми на подбедрицата. Продуктът не съдържа глутен и лактоза.
  26,70 (лв.)
  Снимка на ВИТАМИКС Калций, Магнезий, Цинк + Витамин D3 , 30 таблетки

  ВИТАМИКС Калций, Магнезий, Цинк + Витамин D3 , 30 таблетки

  Допринася за поддържането на нормалното състояние на косата, костите, зъбите, ноктите и мускулите. Подпомага нормалното протичане на метаболизма. Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
  7,40 (лв.)
  Снимка на Допелхерц® актив Витамини А-Я + Омега-3 *30 капсули

  Допелхерц® актив Витамини А-Я + Омега-3 *30 капсули

  Допелхерц® актив Витамини А-Я + Омега-3 е специална формула, създадена в подкрепа на сърцето, мозъка и зрението. Съдържа всички важни витамини, минерали и микроелементи, с добавен ЛУТЕИН и ОМЕГА-3 мастни киселини. Намаляване на чувството на отпадналост и умора и подпомага.
  11,80 (лв.)
  Снимка на Допелхерц® актив Витамини за диабетици + Черница * 30 таблетки

  Допелхерц® актив Витамини за диабетици + Черница * 30 таблетки

  Допелхерц® актив Витамини за диабетици + Черница е оптимална комбинация от 15 витамина и минерала плюс екстракт от листа от бяла черница – разработена специално за диабетици, както и за хора, които са в режим на отслабване за допълване на тяхната диета. Намалява риска от късните усложнения на диабета, подобрява глюкозния обмен, подпомага нормалната функция на нервната система, осигурява клетъчна защита и намалява чувството на отпадналост и умора.
  9,30 (лв.)
  Снимка на Допелхерц® актив Коензим Q10 90 мг + Магнезий EXTRA *30 капсули

  Допелхерц® актив Коензим Q10 90 мг + Магнезий EXTRA *30 капсули

  Допелхерц® Коензим Q10 90 mg + Магнезий Eкстра съдържа комбинация от 90 mg коензим Q10, три специално подбрани В-витамина и магнезий, която допълва балансирания хранителен режим и подпомага организма за задоволяване на повишените нужди.
  11,80 (лв.)
  Снимка на Допелхерц® актив Магнезий 400 + В витамини , 15 еф.таблетки

  Допелхерц® актив Магнезий 400 + В витамини , 15 еф.таблетки

  Допелхерц® актив Магнезий 400 + В витамини съдържа висока доза магнезий с добавени витамини B1, B6 и B12 и фолиева киселина в разтворима форма за по-бързо усвояване с приятен вкус на лимон и грейпфрут. Подходящ е за употреба при мускулни схващания, активно спортуване, тежка физическа работа, стрес и напрежение, както и при преумора и недоспиване.
  4,50 (лв.)
  Снимка на Допелхерц® актив Магнезий 400 + Калий*30 таблетки

  Допелхерц® актив Магнезий 400 + Калий*30 таблетки

  Допелхерц® актив Магнезий 400 + Калий е продукт, който съдържа калий и магнезий - важни минерали за здравето на нервната система, мускулите и сърцето. Намалява чувството на отпадналост и умора и подпомага за поддържането на добър електролитен баланс. Подходящ за За диабетици, за вегани и вегетарианци и за активни хора и хора, занимаващи се със спорт.
  8,75 (лв.)
  Снимка на ДОПЕЛХЕРЦ® актив Магнезий 500 ДЕПО*30 таблетки

  ДОПЕЛХЕРЦ® актив Магнезий 500 ДЕПО*30 таблетки

  Допелхерц актив Магнезий 500 ДЕПО допринася за нормалната функция на нервите и мускулите, включително и сърдечния мускул, както и за метаболитните процеси и производството на енергия. Поддържане на електролитния баланс и намаляване на чувството на отпадналост и умора. Подходящ при поява на мускулни схващания (крампи), стрес и умора.
  8,40 (лв.)
  Снимка на Допелхерц® актив Магнезий с Витамини С + Е *30 таблетки

  Допелхерц® актив Магнезий с Витамини С + Е *30 таблетки

  Допелхерц® актив Магнезий с Витамини С + Е допринася за нормалната функция на нервната, мускулната и сърдечно-съдовата система, както и подпомага енергийния метаболизъм. Подходящ при поява на мускулни схващания (крампи), при стрес, при лесна уморяемост и раздразнителност.
  8,35 (лв.)
  Filters Close
  Мин: 4,00 (лв.) Макс: 64,00 (лв.)
  4 64