Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    МАГ ЛИКУИД 815 мг 20 течни сашета

    Производител: AGETIS
    Хранителна добавка, която доставя магнезий под формата на лесно усвояема органична сол магнезиев цитрат. Спомага за намаляването на стреса, умората и чувството на неразположение. Повлиява благоприятно върху качеството на съня и допринася за добрия сън. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и нервната система. Съдейства за поддържането на добър мускулен тонус. Подходящ за хора с диабет. Може да бъде приеман по време на бременност и кърмене. Течни сашета с приятен вкус на манго и портокал.
    Складова единица: p49588
    Стара цена: 12,00 (BGN)
    8,40 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    СЪСТАВ: в 1 саше: Магнезий (под формата на магнезиев цитрат (магнезиева сол на лимонена киселина) 125mg (еквивалентно на 815mg магнезиев цитрат)

    ПРИЛОЖЕНИЕ И ДОЗИРОВКА:Деца над 6-годишна възраст: Приемайте по 1 саше дневно. Възрастни и деца над 11-годишна възраст: Приемайте по 1-2 сашета дневно. Течни сашета с приятен вкус на манго и портокал

    ОПАКОВКА : 20 течни сашета

    Производител: Agetis Supplements, партньор на Medochemie Ltd, Кипър.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Lagosa® от Woerwag Pharma оказва благоприятен ефект върху функциите на черния дроб. Използва се при заболявания като токсични увреждания, хронично възпаление, цироза, стеатоза и др.

    ЛАГОЗА 150 мг Силимарин таблетки*50

    Lagosa® от Woerwag Pharma оказва благоприятен ефект върху функциите на черния дроб. Използва се при заболявания като токсични увреждания, хронично възпаление, цироза, стеатоза и др.
    24,00 (BGN) 20,40 (BGN)
    Диас колаген 30 сашета съдържа хидролизиран колаген тип I, II и III във висока доза комбиниран с хиалуронова киселина, витамин С и Е.

    ДИАС КОЛАГЕН сашета*30

    За хората, които искат да запазят своите подвижни стави, стабилни кости, здрави мускули, силни сухожилия, гладка кожа, лъскава коса, здрави нокти. И още за здравето на кръвоносните съдове и сърцето,междупрешленните дискове, очната роговицата,зъбния дентин,чревните стени. ДИАС КОЛАГЕН е подходящ, както за спортисти и хора с повишено натоварване на ставите, така и за пациенти в напреднала възраст.
    56,50 (BGN) 39,55 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив Мултивитамини А-Я ,15 ефервесцентни таблетки

    Допелхерц® актив Мултивитамини А-Я ,15 ефервесцентни таблетки

    Допелхерц® актив Мултивитамини А-Я ефервесцентни таблетки са пълноценна комбинация от витамини и минерали, укрепващи имунната система. Разтворими таблетки за по-бързо усвояване, които подпомагат съпротивителните сили на организма. Подходящи при небалансирана диета, тютюнопушене и стрес. С аромат на портокал и маракуя.
    8,99 (BGN)
    Снимка на Парацетамол 500мг таблетки*20 Софарма

    Парацетамол 500мг таблетки*20 Софарма

    Парацетамол е слаб до умерено силен аналгетик и антипиретик и се препоръчва за лечение на повечето болкови и фебрилни състояния, например главоболие, включително мигрена и тензионно главоболие, зъбобол, ревматични и мускулни болки, менструални болки, възпаление на гърлото, както и за облекчаване на неразположението при висока температура и болки при простудни заболявания.
    2,20 (BGN)