Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  МАСКИ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на DR.Frei ЗАЩИТНА МАСКА С КЛАПА

  DR.Frei ЗАЩИТНА МАСКА С КЛАПА

  Маската се предлага в унисекс дизайн в два цвята и два размера: XS-M - препоръчва се за деца,тийнейджъри, жени или хора с по-малко лице, L-XL се препоръчва за мъже или хора с по-голямо лице.Предпазва от проникване на капки - слюнка, кихавица, прахови частици и аерозоли.Може да се ползва при разходки на открито и занимания със спорт на въздух, особено в студено време и замърсени населени места.
  10,30 (лв.)
  Снимка на Dr.Frеi МАСКА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА 50 бр

  Dr.Frеi МАСКА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА 50 бр

  3-слойна хипоалергенна медицинска маска.50 бр в кутия.Високa степен на бактериална филтрация.
  10,00 (лв.)
  Снимка на Защитна антибактериална маска Pockester с филтър N95 /с активен въглен/ за многократна употреба

  Защитна антибактериална маска Pockester с филтър N95 /с активен въглен/ за многократна употреба

  Защитна антибактериална маска Pockester с филтър N95 /с активен въглен/ e с високо ниво на непропускливост за защита на респираторната система от вируси, бактерии, прах, дим и смог. Наличието на клапан спомага за по-лесното издишване. Маската прилепва добре към лицето и не предизвикваща дразнене и дискомфорт. Размер : Универсален.Предлага се в черно, тъмно синьо, сиво и бордо.
  8,90 (лв.)
  Снимка на ЗАЩИТНА МАСКА СЪС СРЕБЪРНИ ЙОНИ

  ЗАЩИТНА МАСКА СЪС СРЕБЪРНИ ЙОНИ

  Маската се предлага в унисекс дизайн, два размера, два цвята и два десена.Предпазва от проникване на слюнка, големи частици прах, аерозоли и полен. Маската е подходяща за употреба в : строителство, производство, при работа в прашни помещения, салони за красота, почистване, градинарство и грижи за животните, придвижване из града с велосипед, скутер, мотоциклет, в обществения транспорт, при разходки и спорт на чист въздух, особено в студено време. Не гарантира 100% защита. Този продукт е медицинско изделие.
  6,30 (лв.)
  Снимка на ХАРТМАНН Фолиодрес медицински маски, 50 бр

  ХАРТМАНН Фолиодрес медицински маски, 50 бр

  Нестерилни медицински маски от хипоалергичен нетъкан материал, без съдържание на латекс,интегриран бактериален филтър с висока ефективност,носен фиксатор.Медицинско изделие Клас I, EN 14683.
  20,00 (лв.)
  Filters Close
  Мин: 6,00 (лв.) Макс: 20,00 (лв.)
  6 20