Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    МАСЛО от вечерна иглика 1000мг капсули*90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Производител: Natural Factors
    Поддържа хормоналния баланс и влияе благоприятно при ПМС (Предменструален синдром). Маслото от вечерна иглика допринася за поддържане на хормоналния баланс. Облекчава състоянието при ПМС, характеризиращо се със симптоми на чувствителност на гърдите, главоболие, задържане на вода, подуване нa корема, акне, раздразнителност и депресия. Според множество изследвания то помага за създаване на здравословна среда за зачеване, включително и при СПЯ (Синдром на поликистозни яйчници). Маслото от вечерна иглика спомага за производството на цервикална слуз - изключително важен фактор за успешна репродукция
    Складова единица: 46388
    52,80 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Маслото от вечерна иглика се произвежда от най-висококачествената вечерна иглика, естествен източник на омега-6 есенциалната мастна киселина ГЛК. Маслото от вечерна иглика използва специален процес на извличане, нежен метод, който разрушава семето, за да се освободи маслото без да се прилага външно затопляне и вредни разтворители като алкохоли, хексан и органични хлорини.

    Действие и влияние на масло от вечерна иглика

    Според множество изследвания то помага за създаване на здравословна среда за зачеване, включително и при СПЯ (Синдром на поликистозни яйчници). Маслото от вечерна иглика спомага за производството на цервикална слуз - изключително важен фактор за успешна репродукция

    Влияе благоприятно върху кожата при псориазис, екзема, атопичен дерматит и акне. Основната причина за появата на акне е хормоналният дисбаланс, както през пубертета, така и в по-късна възраст. Това важи най-вече за жените. Те преминават през множество периоди на хормонални колебания, включително предменструален синдром и менопауза. Омега-6 мастните киселини в маслото от вечерна иглика подпомагат нормалното функциониране на ендокринната система.

    Те облекчават възпаленията, поддържат еластичността на кожата и видимо намаляват акнето. Проучвания доказват, че маслото от вечерна иглика влияе положително върху възрастовите функционални и структурни изменения на кожната тъкан, в това число зачервяване, грапавина, твърдост и др. Ефективно облекчава сухотата, сърбежа и червенината при екзема.

    Помага при атопичен дерматит и псориазис.

    Косопад, включително и андрогенетична алопеция (оплешивяване при мъжете). Според различни изследвания, положителни резултати се наблюдават от 6 до 8 седмици след началото на приема на хранителни добавки, съдържащи масло от вечерна иглика.

    Сърдечно-съдови проблеми - способства за регулиране на кръвното налягане, понижаване на холестерола, поддържане на нормално кръвообращение и намаляване на риска от образуване на кръвни съсиреци;

    Синдром на сухото око - облекчава симптомите, свързани със сърбеж, парене и усещане за чуждо тяло в очите, включително и при хора, носещи контактни лещи.

    ВЕЧЕРНА ИГЛИКА МАСЛО 1000 mg / O.F. Ultra Prim Evening Primrose Oil

    Хранителна добавка, 90 софтгел капсули, Баркод: 068958023465

    Съставки: (в 1 капс.) / дн.доза

    Вечерна иглика -  1000 mg = 3000 mg /Oenothera biennis/ масло от семена, в което се съдържат:

    Гама-линоленовата киселина-  100 mg - 300 mg., Цис-линолова киселина - 720 mg - 2160 mg

    Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода).

    Студено пресовано. Не съдържа Хексан.

    Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, пшеница, скорбяла, захар, яйца, царевица, черупчести, ядки или ГМО.

    Приложение: Източник на Омега-6 мастни киселини.

    Допринася за нормалното функциониране на сърдечносъдовата система и менструалния цикъл, както и за поддържането на нормалното състояние на кожата и жизнения тонус.

    Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

    Дозировка и приложение:

    За възрастни: Да се приемат от 2 до 3 софтгел капсули дневно.

    Съхранение: На място недостъпно за деца!

    Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

    Производител: Natural Factors, Canada , Вносител: Гео Нутришън ЕООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48, Тел.: 02/ 953 05 83, 032/ 64 16 16, www.revita.bg

    Нето тегло: 135 g

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *