Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    МАСЛО от вечерна иглика 500 мг капсули*180 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Производител: Natural Factors
    Маслото от вечерна иглика се приема при екзема и акне, предменструален синдром и менопауза, кисти на яйчниците, ревматоиден артрит и множествена склероза. Прилага се като подпомагащо средство при климакс, болки в гърдите, диабетна периферна невропатия, синдром на Рейно.
    52,90 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Маслото от вечерна иглика се произвежда от най-висококачествената вечерна иглика, естествен източник на омега-6 есенциалната мастна киселина ГЛК. Маслото от вечерна иглика използва специален процес на извличане, нежен метод, който разрушава семето, за да се освободи маслото без да се прилага външно затопляне и вредни разтворители като алкохоли, хексан и органични хлорини.

    Действие:

    Вечерната иглика оказва добро въздействие при хормонални нарушения, ПМС и кожни проблеми.

    Безпокойство, нервност, болезнено подуване на гърдите, болки в корема. Това са симптомите на предменструалния синдром. В по-тежките случаи в този период може да са на лице сърцебиене, треперене на ръцете и краката, силно чувство на ирационален страх. Освен ПМС жените се сблъскват и с редица други проблеми като  гинекологичните и репродуктивни, менопаузата, нарушенията в менструалния цикъл. Те могат да се повлияят добре от природните продукти с доказан ефект.

    Маслото от вечерна иглика е отлично средство за облекчаване на женски състояния!

    Вечерна иглика масло допринася за редуцирането на емоционалния и физическия дискомфорт през периода на предменструалния синдром. Намалява депресията, нервното напрежение и спомага за постигането на душевно равновесие.

    Вечерна иглика масло редуцира болезнеността в гърдите, намалява болките в корема, главоболието и задържането на течности.

    Сърдечно-съдови смущения - спомага за намаляване нивата на „лошия” холестерол и кръвното налягане, и въздейства благоприятно на кръвообращението.

    Кожни проблеми - много от хормоналните и гинекологични смущения водят до дехидратирането на кожните слоеве. Кожата става суха и губи еластичността си. Но може да се стигне и до обратната ситуация- прекомерно омазняване, поява на комедони и пъпки. Вечерна иглика масло увеличава влажността в кожата и допринася за подобряването на нейната еластичност. Успокоява зачервяванията и намалява сухотата и образуването на корички. Въздейства благоприятно и при прекомерно омазняване, като успокоява раздразненията и намалява отделянето на себум.

    Маслото от вечерна иглика на Natural Factors е най-чистата форма на масло от вечерна иглика на българския пазар. Натурално, студено пресовано, извлечено при ниска температура.

    Продуктът не съдържа органични остатъци, промеси и консерванти!

    Приложение:

    Приема се при екзема и акне, предменструален синдром и менопауза, кисти на яйчниците, ревматоиден артрит и множествена склероза. Прилага се като подпомагащо средство при климакс, болки в гърдите, диабетна периферна невропатия, синдром на Рейно.

    ВЕЧЕРНА ИГЛИКА МАСЛО 500 mg / O.F. Ultra Prim Evening Primrose Oil
    Хранителна добавка, 180 софтгел капсули, Баркод: 068958023526

    Съдържание: в 1 капсула / дн.доза

    Вечерна иглика - 500 mg -3000 mg масло от семена, в което се съдържат:
     - Гама-линоленовата киселина -50 mg - 300 mg
     - Цис-линолова киселина - 360 mg - 2160 mg

    Други съставки: Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода).

    Не съдържа: Хексан, изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

    Приложение: Допринася за нормалното функциониране на сърдечносъдовата система и менструалния цикъл, както и за поддържането на нормалното състояние на кожата и жизнения тонус.

    Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

    Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

    Дозировка и приложение: Да се приемат от 4 до 6 софтгел капсули дневно.

    Съхранение: На място недостъпно за деца!

    Годност и партида: Виж опаковката.

    Производител: Natural Factors, Canada, Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48, Тел.: 02/ 953 05 83, 032/ 64 16 16 , www.revita.bg

    Нето тегло: 110 g

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *