Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    МЕЛАТОНИН 1 мг 60 таблетки за смучене БОДРОСТ

    Производител: Sopharma
    Мелатонинът естествено присъства в организма на човека и е отговорен за настъпването на съня и неговото качество, както и за нормалния ритъм на будно състояние и сън в съответствие с денонощния цикъл на смяна на светлина и мрак. С възрастта синтезът на мелатонин трайно намалява, което е причина за безсъние и недобро качество на съня.
    Складова единица: 43153
    8,29 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Мелатонин Бодрост 1 mg е хранителна добавка, предназначена за подпомагане на съня и подобряване на неговото качество. Не води до привикване и сутрешна сънливост. Таблетките за смучене осигуряват по-бързо усвояване и действие на активната съставка в сравнение с обикновените таблетки. С ментов вкус.

    Препоръчителна дневна доза: 1 до 3 таблетки вечер по едно и също време, 30-60 мин. преди желания час за заспиване. Препоръчителната начална доза е 1 таблетка вечер. В случай на нужда дозата може да бъде увеличена до максимум 3 таблетки. Таблетките се смучат до пълното им разтваряне в устата. Продуктът може да се употребява продължително време. Подходящ и за диабетици. Подходящ за вегани и/или вегетарианци.

    Състав 1 таблетка: Мелатонин 1 mg.
    Помощни вещества: подсладители - сорбитол, манитол; хидроксипропил целулоза; антислепващ агент – магнезиев стеарат; ароматизант - мента.

    Предупреждение:

    Да не се използва при бременност, кърмене и лица под 18 години. Да не се използва от лица с повишена чувствителност към някоя от съставките. Да се избягва шофиране и работа с машини поне 5 часа след приема на продукта.

    Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, аромати, млечни продукти (лактоза), глутен, сол, ГМО.

    Производител: Софарма АД

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *