Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    МУКОПЛАНТ СИРОП за кашлица от теснолист жиловлек Лека нощ х100 мл Dr. Theiss

    Производител: NATUR PRODUKT
    Мукоплант сироп от теснолист живовлек „Лека нощ” е хранителна добавка с подсладител, съдържаща допълнително още три екстракта – от мащерка, лайка и маточина- допринася за доброто здраве на горните дихателни пътища.Екстрактът от теснолист живовлек има мек експекторантен, антибактериален и противовъзпалителен ефект. Екстрактите от мащерка, маточина и лайка притежават седативен и спазмолитичен ефект като облекчават по естествен начин кашлицата, подобряват качеството на съня и общото състояние на организма. Мукоплант сироп от теснолист живовлек „Лека нощ” втечнява секрета и облекчава дразнещата кашлица. Допринася за спокоен сън.
    Складова единица: 29232
    9,70 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Сироп от теснолист жиловлек Лека нощ
    Хранителна добавка с подсладител.
    Допринася за спокоен сън с помощта на екстракта от маточина.
    Традиционната медицина използва теснолистния жиловлек от векове. Д-р Тайс осъвременява формулата на добре познатия сироп от жиловлек, като използва чист екстракт от стръковете му. Този екстракт допринася за доброто здраве на горните дихателни пътища. Мукоплант сироп от теснолист жиловлек "Лека нощ" съдържа допълнително още три екстракти - от мащерка, лайка и маточина, като последният допринася за спокоен сън. Сиропът е особено предпочитан за детската възраст. Освен това не съдържа захар и не уврежда зъбките.


    Препоръчвана доза:

    3 пъти дневно по 1 супена лъжица (15 ml) за възрастни;
    по 1 чаена лъжичка (5 ml) за деца от 6 до 12 години;
    и по 1/2 чаена лъжичка (2,5 ml) за деца от 1 до 6 години.
    Сиропът не съдържа захар и може да се приема спокойно след измиване на зъбите вечер.

    Състав:
    Подсладители: сорбитол и малтитолов сироп; вода; екстракт от теснолист жиловлек (2,18 g/100 g); сгъстител: ксантанова гума; овлажнител: глицерин; витамин С; консервант: калиев сорбат; ароматизатор; екстракт от маточина; екстракт от мащерка; екстракт от лайка; малтодекстрин.

    Забележка: предозирането може да предизвика лаксативен ефект.

    Хранителни вещества в 7.5 ml в 15 ml в 45 ml
    Енергийна стойност 54 KJ
    12 kcal 108 KJ
    24 kcal 324 KJ
    72 kcal
    Белтъчини < 0.1 g < 0.1 g < 0.1 g
    Въглехидрати
    От тях сорбитол 4.86 g
    3.15 g 9.72 g
    6.30 g 29.16 g
    18.90 g
    Мазнини < 0.1 g < 0.1 g < 0.1 g
    Витамин C 23 mg 46 mg 138 mg
    Екстр. Жиловлек (1:1) 201.1 mg 402.2 mg 1206.6 mg
    Екстр. Маточина (4.3-5.2:12) 4.4 mg 8.9 mg 26.28 mg
    Екстр. мащерка 1.4 mg 2.8 mg 8.4 mg
    Екстр. лайка 1.4 mg 2.8 mg 8.4 mg
    Да не се превишава препоръчваната доза.
    Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
    Да се съхранява при температура под 25 °С.
    Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

    Опаковка: 123 g.

    Производител:
    Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия.

     

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Immunotrofina D  течност е хранителна добавка, която съдържа Бета-глюкани и Аргинин, богата е на витамини от групата B, на витамин D и на йод. Течна хранителна добавка с подсладител за висок имунитет.

    ИМУНОТРОФИНА Д течност за висок имунитет*180 мл

    Immunotrofina D течност е хранителна добавка, която съдържа Бета-глюкани и Аргинин, богата е на витамини от групата B, на витамин D и на йод. Течна хранителна добавка с подсладител за висок имунитет.
    29,55 (BGN)
    ТИМОТАБС таблетки за смучене облекчават възпаленото гърло, действат  антисептикчно като намаляват инфекцията и противовъзпалително като намаляват болката. Имат отхрачващо действие и прочистват дихателните пътища. Приятен вкус. Със Стевия. Без Захар. Без Мента.

    ТИМОТАБС НАТУРАЛЕН таблетки за смучене*24

    ТИМОТАБС таблетки за смучене облекчават възпаленото гърло, действат антисептично като намаляват инфекцията и противовъзпалително като намаляват болката. Имат отхрачващо действие и прочистват дихателните пътища. Приятен вкус. Със Стевия. Без Захар. Без Мента.
    19,00 (BGN) 16,15 (BGN)
    Biozin Kids Syrup с лактоферин допринася за нормалната функция на имунната система. Действа антивирусно, антибактериално, антиоксидантно, пробиотично.

    БИОЗИН КИДС Сироп с лактоферин за деца*100 мл

    Biozin Kids Syrup с лактоферин допринася за нормалната функция на имунната система. Действа антивирусно, антибактериално, антиоксидантно, пробиотично.
    23,90 (BGN)
    Супрадин Енерджи зарежда с енергия още от първия прием. Съдържа специално изготвена комбинация от витамини и минерали, която ти помага да останеш активен и да се пребориш с чувството на умора.

    Супрадин Енерджи таблетки*30

    Супрадин Енерджи зарежда с енергия още от първия прием. Съдържа специално изготвена комбинация от витамини и минерали, която ти помага да останеш активен и да се пребориш с чувството на умора.Всяка таблетка е лесна за поглъщане и съдържа 13 витамина, включително витамин С и витамини от групата В, чиято роля е да стимулират по естествен начин освобождаването на енергията, а също и 9 минерала, включително цинк и желязо, подпомагащи когнитивната функция. Съдържа Коензим Q10.
    20,95 (BGN)