Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    МУЛТИВИТАМОЛ желирани мечета*50 Dr. Theiss

    Производител: NATUR PRODUKT
    Мултивитамол желирани мечета е хранителна добавка с минерали и витамини, които подсилват имунната система на Вашето дете и предпазват клетките от оксидативен стрес. С плодов аромат. Може да се приема през пролетта, зимата или целогодишно. Витамини C и Е защитават клетките от оксидативен стрес (антиоксиданти). Витамини В6, В12 и С подобряват работата на имунната система.
    Складова единица: z47362
    18,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Dr. Theiss Multivitamol Kids Jelly Vitamins са желирани витаминни мечета, хранителна добавка с витамини и минерали с плодов аромат за деца над 3 години. Съдържащите се в Д-р Тайс Мултивитамол за деца витамини C и Е допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес (антиоксиданти). Витамините В6, В12 и С допринасят за нормалната функция на имунната система. Мултивитамол за деца се препоръчва за поддържане на здравето и баланса през зимата, пролетта и цялата година. Допринасят за нормалната функция на имунната система и за защитата на клетките от оксидативен стрес (антиоксидантно действие).

    СЪСТАВ: в 2 желирани мечета: Витамин С 80mg; Ниацин (никотинамид) 16mg NE; Витамин Е 12mg алфа-TE; Пантотенова киселина 6mg; Витамин В2 1.4mg; Витамин В6 1.4mg; Витамин В1 1.1mg; Биотин 50mcg; Фолиева киселина 200mcg; Витамин В12 2.5mcg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: За деца над 3 години: до 2 гумени мечета на ден. С плодов аромат.

    Предупреждение!

    Продуктът е чувствителен към влажност и въздух! Затваряйте внимателно капачката на опаковката след отварянето й, както и след всяка употреба.
    Да не се предозира.
    Хранителната добавка не замества разнообразното и балансираното хранене.

    Съхранение: Далече от силна светлина, на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

    Опаковка: 50 желирани мечета.

    Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *