Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Мултивитамол Формула L Сироп за деца х200 мл Dr. Theiss

    Производител: NATUR PRODUKT
    Д-р Тайс Мултивитамол сироп, фомула L с добавен лецитин допълва хранителния режим с витамини, допринася за поддържане на нормалната костна система и зъбите, както и за нормалната обмяна на хранителните вещества. Укрепва защитните сили и стимулира апетита. Допринася за правилното функциониране на нервната система и за формиране на кръвните клетки и хемоглобина.
    Складова единица: z24777
    11,30 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Д-р Тайс Мултивитамол сироп, фомула L с добавен лецитин, допринася за нормалното функциониране на имунната система, за намаляване на умората и отпадналостта.

    Лецитинът е важен елемент от клетъчната мембрана и нервните клетки на всички живи организми. Той съдържа холин и инозитол. Холинът е особено важен за усвояването на мазнините. Инозитолът е от значение за съня, разтоварването и доброто настроение.

    Като емулгатор лецитинът стимулира смилането на мазнините, подобрява приема на мастноразтворими витамини (витамин А + Е), служи като разтворител за холестерола и подпомага обратното му транспортиране от съдовите стени. Допълнително предпазва черния дроб и намалява токсичността на лекарствените средства и токсините от околната среда, подобрява вискозитета на кръвта и действа като защитна бариера за стомашната лигавица.

    Недостигът на лецитин води до състояния на повишена нервна възбудимост, преждевременна умора, отпадналост и изтощение. Едно изследване на Кьолнския университет доказва, че повишеният прием на лецитин при нервно напрежение и физически и умствен стрес съкращава фазите за почивка и повишава умствената работоспособност. В съчетание с витамин Е лецитинът действа като антиоксидант, забавя процесите на стареене.

    СЪСТАВ: в 100 мл сироп: Витамин С 1190mg; Ниацин 119mg NE; Пантотенова киселина 53,55mg; Витамин В1 18,09mg; Витамин B2 16,78mg; Витамин B6 9,79mg; Витамин E 16mg TE; Витамин A 8568mcg RE; Витамин D 359,50mcg; Желязо 2,26mg.

    Дозировка:

    Деца от 6 до 10 години – по 1 чаена лъжичка 1–2 пъти дневно (1 ч.л. = 5 ml)
    Деца до 12 години – по 2 чаени лъжички 1 път дневно

    Опаковка от 200 ml

    Да не се превишава препоръчваната доза.
    Да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *