Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    МУСТЕЛА ЛИНИМЕНТ 400 мл

    Производител: Laboratoires Expanscience
    МУСТЕЛА ЛИНИМЕНТ за почистване на кожата при смяна на пелени.Продукт за почистване зоната под пелената, от 1-вия ден на раждането. Предпазва кожата, като образува защитен филм, който защитава от влажност и триене. Благодарение на включеното във формулата екстра върджин маслиновото масло, без аромати и с 99% натурални съставки, идеален за почистване при всяко преобуване.
    Складова единица: 47071
    24,80 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Създаден по традиционна рецепта с екстра върджин маслиново масло, с високо съдържание на омега 6 и 9, Линиментът създава защитен филм върху кожата на бебето, за да я предпази от влага и триене от пелената.

    Активни съставки :екстра върджин маслиново масло, с високо съдържание на омега 6 и 9, която специално се грижи за крехката кожа на бебетата.

    Начин на употреба :Разклатете добре преди употреба. Нанесете Линимента на памучен тампон и почистете кожата. Използвайте при всяка смяна на пелената. Не е необходимо изплакване.

    Състав :AQUA/WATER/EAU, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, CALCIUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, SORBITAN OLEATE, DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT, ZEA MAYS (CORN) OIL, TOCOPHEROL

    Опаковка : 400 мл туба с помпа

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *