Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    НАЗИК Кидс спрей за нос*10 мл

    Производител: Klosterfrau
    Назик кидс спрей за нос е подходящ при хрема и за подпомагане зарастването на лезии по назалната лигавица и съседните кожни участъци, за облекчаване на вазомоторен ринит и за лечение на нарушеното дишане през носа след назална хирургическа операция.
    Складова единица: 30821
    9,30 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Ринитът е заболяване, стресиращо децата. Представлява възпаление на лигавицата на носа и носната кухина със симптоми като хрема, запушен нос и затруднено носно дишане. Запушеният нос и болките в носа оказват негативно влияние върху децата, особено ако това пречи на добрия сън през нощта. В сравнение с възрастните, децата са по-податливи на ринит - точно затова е необходимо ефективно, бързо и безопасно лечение.

    Назик Кидс има двойно действие за по-бързо облекчение и оздравяване. Съдържа декспантенол и ксилометазолин хидрохлорид. Ксилометазолин, който отпушва носа и декспантенол, който ускорява заздравяването на разранената носна лигавица. Проучвания са доказали, че тази комбинация от активни съставки намалява продължителността на ринита в сравнение с продукти, при които се използва само ксилометазолин.

    СЪСТАВ: декспантенол 5mg/ ксилометазолин хидрохлорид 0,05mg
    (dexpanthenol 5%/ xylometazoline hydrochloride 0,05%)

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Деца между 2 и 6 години: по 1 впръскване във всяка ноздра, до 3 пъти на ден.

    Опаковка : 10 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *