Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Нео-Ангин таблетки за смучене*24

    Производител: Klosterfrau
    Neo-angin се използва за симптоматично лечение на леки инфекции в устната кухина, вкл. ларингити, фарингити,тонзилити, гингивити. Със своята доказана TriActive формула, нео-ангин® има тройно действие-намалява болката, успокоява възпалението, ефективен срещу патогените причиняващи инфекцията.
    Складова единица: 2025
    8,99 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Когато болестотворните причинители на инфекцията атакуват лигавицата на устата и гърлото, тялото реагира с възпаление на лигавицата и типичните симптоми на болки в гърлото, дразнене, зачервяване и подуване на гърлото, както и затруднено преглъщането.

    Трите активни съставки, които се съдържат в нео-ангин® - Амилметакрезол, дихлорбензил алкохол и Левоментол - потискат възпалителните и болкови медиатори, които са отговорни за възпалението на лигавиците на на устата и гърлото и болките в гърлото. Това е начинът, по който нео-ангин® успокоява болката и облекчава възпалението.

    В допълнение, активното вещество Левоментол има охлаждащ ефект и следователно допринася за успокояване на болките в гърлото.

    Няколко изследвания са доказали научно ефикасността на нео-ангин®. Те показват, че комбинацията от Амилметакрезол, дихлорбензил алкохол и Левоментол е особено ефективна и допринася за ефикасността на нео-ангин®.

    СЪСТАВ: в 1 таблетка за смучене:
    2,4-дихлоробензил алкохол (2.4-dichlorobenzyl alcohol) 1,20mg
    амилметакрезол (amylmetacresol) 0,60mg
    левоментол (levomenthol) 5,90mg
    другите съставки: масло от звездовиден анасон, ментово масло, захароза, глюкозен сироп.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни и деца над 6 годишна възраст трябва да приемат по 1 таблетка за смучене на всеки 2-3 часа. Таблетката трябва да се остави да се разтвори бавно в устата. Максималната дневна доза е 6 таблетки за смучене.

    Опаковка : 24 таблетки

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *