Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    НОВАРИКС ХЕМО таблетки*60

    Производител: Neopharm
    NOVARIX HEMO (НОВАРИКС ХЕМО) е препарат, който поддържа здравето и осигурява вещества от ключово значение за физиологичното възстановяване на структурата, тонуса и състоянието на перианалните кръвоносни съдове. Подпомага усещането за комфорт в областта на ануса и ректума.
    Складова единица: z43426
    31,99 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    СЪСТАВ: в 1 таблетка: флавоноиди микронизирана пречистена флавоноидна фракция 500mg, състояща се от: 90% (450mg) диосмин и 10% (50mg) други флавоноиди (хесперидин, диосметин, линарин и др); хидролизиран колаген тип III 100mg; хиалуронова киселина 25mg.

    NOVARIX НЕМО е хранителна добавка.

    Прочетете Внимателно тази листовка, преди да започнете приемането на препарата!
    Ако имате допълнителни въпроси, попитайте вашия лекар!

    Съдържание на листовката:

    I. Какво е NOVARIX НЕМО?
    II. За кого е предназначен?
    III. Какви са страничните ефекти на NOVARIX НЕМО?
    IV. Как трябва да се приема NOVARIX НЕМО?
    V. Съхранение

    I. КАКВО E NOVARIX НЕМО?

    NOVARIX НЕМО е препарат, който поддържа здравето и осигурява вещества от ключово значение за физиологичното възстановяване на структурата, тонуса и състоянието на перианалните кръвоносни съдове. Подпомага усещането за комфорт в областта на ануса и ректума.

    Колаген тип III

    В организма на човека има над 20 вида колаген, които изпълняват различни функции в отделните части на тялото.
    В кръвоносните съдове най-важна роля има колаген тип III. Нишките на колаген тип III изграждат фина мрежа в стената на кръвоносните съдове, която поддържа тяхната форма, структура и обем. Здравината на Млагеновата мрежа определя и здравината на съдовата стена. След 30-тата година от живота на човека, в резултат на процесите на стареене, естествената продукция на колаген намалява. Допълнителният прием на колаген тип III осигурява на организма възможност да поддържа стените на перианалните кръвоносни съдове здрави.

    Хиалуронова киселина

    Хиалуроновата киселина е молекула с важни биологични функции, която се съдържа в съединителните тъкани, а с възрастта нейния естествен синтез от организма намалява. Приемът на хиалуронова киселина подпомага възстановяването на тъканите, които я съдържат и има ползотворен ефект върху усещането за комфорт в перианалната зона - без парене и сърбеж.

    Флавоноиди (диосмин, хесперидин, диосметин, линарин и др.) в пречистена микронизирана форма.

    Флавоноидите са мощни антиоксиданти, които предпазват клетките от увреждащото действие на свободните радикали и други стресиращи фактори на средата, в която се намират.
    Флавоноидите в NOVARIX НЕМО са пречистени и микронизирани, което допринася за по-бързото им усвояване и по-високата им бионаличност в кръвоносната система.
    Когато попаднат в кръвообращението, флавоноидите оказват своето благоприятно въздействие върху съдовия епител съдовата стена и венозните клапи.

    II. ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН?

    NOVARIX НЕМО влияе благоприятно върху здравето и състоянието на перианалните кръвоносни съдове. Подпомага усещането за комфорт в областта на ануса и ректума.

    III. КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА NOVARIX НЕМО?

    Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане. Поносимостта му е много добра, което позволява безопасен прием за продължителен период от време.

    IV. КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМА NOVARIX НЕМО?

    В случай, че вашият лекар не е препоръчал друго, приемайте NOVARIX НЕМО в доза 3 пъти по 2 таблетки на ден, след хранене в продължение на 10 дни. Схемата на прием може да се повтаря докато е необходимо.

    V. СЪХРАНЕНИЕ:

    Съхранявайте NOVARIX НЕМО при стайна температура на места недостъпни за деца.
    Съхранявайте NOVARIX НЕМО в оригиналната опаковка.

    Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.

    Опаковка: 60 таблетки.

    Производител: Неофарм България ЕООД, България.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *