Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ОРОБЕН ВОДА ЗА УСТА 150 мл

    Производител: Aboca
    Oroben Вода за уста е продукт което намалява болката и подпомага заздравяването на афти, повтарящи се афтозни стоматити, възпалени венци и малки лезии в устата, дължащи се например на стоматологично лечение или използване на ортодонтски апарати и протези.
    23,99 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Правилната хигиена на устната кухина винаги е била първи акт на внимание и грижа на човека. В настоящия период продължителното използване на маски може да доведе до по-честа поява на заболявания в устата и свързаните с тях проблеми като лош дъх и сухота на устната лигавица.

    Оробен вода за уста - специфична вода за уста при острата фаза, но и за превенция и ежедневна устна хигиена

    Линията биологични медицински изделия Oroben, които създават контролирана микросреда в устната кухина, въздействат бързо върху болката и при наличие на афти, лезии или гингивити и съкращават времето за заздравяване.

    Състав : Resinox FP - растителен молекулен комплекс от полизахариди (от алое вера*), флавоноиди (от лайка*) и смоли (от смирна). Съдържа още: Водно-алкохолен разтвор; растителен глицерин; етилов алкохол от органична пшеница*, етерично масло от лютива мента; натурални аромати; екстракт от женско биле*; ксантанова гума.

    *Съставка от биологично земеделие

    Не съдържа консерванти.

    Начин на употреба:

    Разклатете флакона преди употреба. Препоръчва се с помощта на мерителната чашка да се използват около 10 ml вода за уста 2 или 3 пъти дневно, като се прави изплакване или гаргара поне една минута.

    Продуктът може да се използва чист или разреден в малко вода. За употребата при деца се препоръчва разреденият продукт.

    Избягвайте приема на напитки или храна най-малко 15 минути след прилагането, за да се улесни прилепването към лигавицата. След употреба затваряйте добре флакона и измивайте старателно мерителната чашка.

    Препоръки :

    Да не се използва при свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки.

    Да се съхранява на хладно и сухо, далече от източници на топлина и на защитено от светлина място. Да се държи на места, недостъпни за деца. Срокът на годност се отнася за неотворена опаковка при правилно съхранение.

    Ако симптомът продължава, консултирайте се с лекар, за да изключите всякакви системни или стоматологични причини, които изискват други видове лечение.

    Производител :ABOCA

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *