Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ПАМЕТ И ОРОСЯВЯНЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на КОЕНЗИМ Q10 капсули 200 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КОЕНЗИМ Q10 капсули 200 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Коензим Q10, 200 мг, 60 софтгел капсули хранителна добавка напълно естествена форма увеличена абсорбция гарантирана чистота и биологична активност Този висококачествен коензим Q10 е смесен с оризово олио за увеличена абсорбция. Коензим Q10, наричан още убиквинон, е естествено вещество, жизнено важно за клетъчното производство на енергия. Освен това е антиоксидант, който неутрализира свободните радикали в тялото и участва в поддържането на нормалното функциониране на сърцето. Коензим Q10 действа добре съвместно с витамин Е и други антиоксиданти.
    62,59 (BGN)
    Снимка на КОЕНЗИМ Q10 капсули 400 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КОЕНЗИМ Q10 капсули 400 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Коензим Q10 на Natural Factors в тези лесни за преглъщане капсули е извлечен от 100% природни източници. Този висококачествен коензим Q10 е смесен с оризово олио за увеличена абсорбция. Коензим Q10, наричан още убиквинон, е естествено вещество, жизнено важно за клетъчното производство на енергия. Освен това е антиоксидант, който неутрализира свободните радикали в тялото и участва в поддържането на нормалното функциониране на сърцето. Коензим Q10 действа добре съвместно с витамин Е и други антиоксиданти
    123,99 (BGN)
    Снимка на КОЕНЗИМ Q10 капсули 60 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    КОЕНЗИМ Q10 капсули 60 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Коензим Q10, 60 мг Коензим Q10 е витаминоподобно хранително вещество, което помага за увеличаване нивата на производство на клетъчна енергия и е необходим на всяка клетка в тялото. Подпомага сърдечно-съдовото здраве и жизнеността на клетката. Коензим Q10 на Natural Factors е 100% натурален и се състои само от трансизомери идентични с коензим Q10 в самото тяло. Предимства: подпомага сърдечното здраве и поддържа нормалното функциониране на сърцето, мощен антиоксидант, унищожава свободните радикали, помага за здрави венци, възстановява енергичността и жизнеността,
    63,93 (BGN)
    Снимка на ЛЕНЕНО МАСЛО 1300 мг, 200 капсули

    ЛЕНЕНО МАСЛО 1300 мг, 200 капсули

    Лененото масло на Nature's Way е най-висококачественото ленено масло и гарантирано съдържа 57% алфа-линоленова киселина (АЛК) от семена, които не са ГМО. АЛК е важна омега-6 мастна киселина, която е необходима в ежедневната диета. Студено-пресовано, нерафинирано масло, което не съдържа хексан и трансмазнини. Контрол на качеството от семето до маслото. Не съдържа ГМО! Студено пресовано. Не съдържа трансмазнини. 57% АЛК.
    75,05 (BGN)
    Снимка на ЛЕНЕНО МАСЛО 1300 мг,100 капсули

    ЛЕНЕНО МАСЛО 1300 мг,100 капсули

    Лененото масло на Nature's Way гарантирано съдържа 57% алфа-линоленова киселина (АЛК) от семена, които не са ГМО. АЛК е важна омега-6 мастна киселина, която е необходима в ежедневната диета. Студено-пресовано, нерафинирано масло, което не съдържа хексан и трансмазнини. Полезно действие на лененото масло: благодарение на съдържащите се есенциални мастни кисели, повлиява благоприятно на сърдечно-съдовата, имунната, нервната и репродуктивната системи, притежава слабителен ефект и може да подобри перисталтиката на червата, поддържа кръвната захар в норми и защитава клетките от оксидативен стрес, с благоприятен ефект за здравословното състояние на косата, кожата и ноктите. Не съдържа ГМО ! Студено пресовано. Не съдържа трансмазнини. 57% АЛК.
    42,05 (BGN)
    Libretto капсули e специално създадена хранителна добавка, която да насърчава и подпомага правилната мозъчната функция. Включва рибено масло и по-специално, докозахексаеновата киселина (DHA), витамин Е, магнезий и фолиева киселина - важни съставки, които подобряват познавателния процес и допринасят за нормална дейност на нервната система. Стимулират мозъчната дейност и подобряват паметта, концентрацията и способността за учене.

    ЛИБРЕТО капсули*30

    Libretto капсули e специално създадена хранителна добавка, която да насърчава и подпомага правилната мозъчната функция. Включва рибено масло и по-специално, докозахексаеновата киселина (DHA), витамин Е, магнезий и фолиева киселина - важни съставки, които подобряват познавателния процес и допринасят за нормална дейност на нервната система. Стимулират мозъчната дейност и подобряват паметта, концентрацията и способността за учене.
    25,20 (BGN)
    Снимка на МАГНЕЗИЕВ ОКСИД 250 мг таблетки * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МАГНЕЗИЕВ ОКСИД 250 мг таблетки * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Магнезиевият оксид на Natural Factors поддържа доброто здраве. Той е важен за превенцията на магнезиев дефицит и помага на тялото да преработи въглехидратите, протеините и мазнините, помага за развитието и поддържането на здрави кости и зъби. Магнезият е забележителен минерал, който участва в много есенциални функции в тялото. Той е свързан с метаболитните процеси, включително с производството на енергия от глюкоза и метаболизма на въглехидрати, протеини и мазнини. Магнезият е полезен за сърдечно-съдовата система, тонизира кръвоносните съдове и е необходим за правилното функциониране на мускулите, включително на сърцето. Предимства: помага за правилното функциониране на витамин В, помага при стрес, подпомага заздравяването на рани, успокоява мускулните спазми и изморените мускули, подпомага нормалния сърдечен ритъм.
    18,55 (BGN)
    Снимка на МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ капсули 150 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ капсули 150 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Магнезият е необходим за образуването на кости и зъби и за функционирането на нервите и мускулите. Той е свързан с множество ензимни реакции, които помагат за нормалното функциониране на тялото. Той регулира растежа и развитието и подпомага функционирането на имунната система и регулацията на температурата. Треперещите ръце, тежкото главоболие, нервността и мускулните крампи се повлияват положително от магнезия. Магнезият е жизненоважен за стотици ензимни реакции и има много ползи за здравето в сравнение с други минерали, включително и с калция. Магнезият съвместно с калция абсорбират шока, което предпазва тялото от изпитването на прекомерен стрес. Той се абсорбира най-добре в цитратна форма. Изследванията показват, че минералните цитрати имат много добра абсорбция, особено приети на гладен стомах. Предимства: помага за развитието на здрави кости и зъби подпомага нервната система при стрес отпуска скелетните мускули, успокоява мускулатурата и храносмилателния тракт подпомага сърдечно-съдовото здраве помага за метаболизма на мазнините, протеините и въглехидратите
    22,30 (BGN)
    Снимка на МАКА + КОРЕЙСКИ ЖЕНШЕН 150 капсули WEBBER NATURALS

    МАКА + КОРЕЙСКИ ЖЕНШЕН 150 капсули WEBBER NATURALS

    Мака + Корейски Женшен на канадската компания Webber Naturals е натурален продукт допринасящ за подобряване на когнитивната и сексуалната функция и поддържането на енергийния метаболизъм.
    52,30 (BGN)
    Снимка на МАКА + КОРЕЙСКИ ЖЕНШЕН 90 капсули WEBBER NATURALS

    МАКА + КОРЕЙСКИ ЖЕНШЕН 90 капсули WEBBER NATURALS

    Мака + Корейски Женшен на канадската компания Webber Naturals е натурален продукт допринасящ за подобряване на когнитивната и сексуалната функция и поддържането на енергийния метаболизъм.
    33,90 (BGN)
    Снимка на МАСЛО от кардамон*10 мл Биохерба

    МАСЛО от кардамон*10 мл Биохерба

    Маслото от кардамон тонизира, подхранва и хидратира кожата в дълбочина. Подмладява я, като премахва фините бръчки и пигментните петна, подобрява еластичността. Действа чудесно за суха и проблемна кожа. Помага при рани, белези. Помага при главоболие. Антисептични, спазмолитични, диуретични и противовъзпалителни свойства. Използва се за устна хигиена. Ароматерапевтично въздействие: подобрява концентрацията, облекчава депресията, премахва меланхолията. Помага при затлъстяване. Детоксикира. Афродизиак.
    19,99 (BGN)
    Маслото от кипарис ще ви отпусне и освежи.  Действа благоприятно при мускулни спазми, ревматизъм, склонност към изпотяване и неприятна миризма на кожата. Премахва раздразнителността и спомага за концентрацията.  Облекчаващо действие за жените при обилна и болезнена менструация.

    МАСЛО от кипарис*10 мл Биохерба

    Маслото от кипарис ще ви отпусне и освежи. Действа благоприятно при мускулни спазми, ревматизъм, склонност към изпотяване и неприятна миризма на кожата. Премахва раздразнителността и спомага за концентрацията. Облекчаващо действие за жените при обилна и болезнена менструация.
    5,69 (BGN)
    Мемоплант е лекарствен продукт,усилващ познавателната способност и циркулацията. Антидеменциално средство. Периферен вазодилататор.

    МЕМОПЛАНТ за памет и концентрация 40 мг х20 филмирани тaблетки

    Мемоплант е лекарствен продукт,усилващ познавателната способност и циркулацията. Антидеменциално средство. Периферен вазодилататор.За симптоматично лечение при намаляване на интелектуалните способности, дължащо се на органичен мозъчен синдром в рамките на обща терапевтична схема в случай на прогресивно нарушение или загуба на паметови възможности (деменциален синдром), имащи като главни симптоми намалена памет, смущения в концентрацията, депресивно настроение, световъртеж, шум в ушите и главоболие.
    11,85 (BGN)
    Подпомага функционирането на мозъка. Съдейства за стимулиране на паметта при всички възрасти. Допринася за подобряване на вниманието, концентрацията, възприятията при учебната дейност. Освежава мисълта при умствена преумора. Спомага за намаляване на чувството за страх, безпокойство, депресия и агресивност.

    МЕНТАТ таблетки*30 Хималая

    Подпомага функционирането на мозъка. Съдейства за стимулиране на паметта при всички възрасти. Допринася за подобряване на вниманието, концентрацията, възприятията при учебната дейност. Освежава мисълта при умствена преумора. Спомага за намаляване на чувството за страх, безпокойство, депресия и агресивност. Помага за адаптация към стреса от емоционален характер и от заобикалящата ни среда. С благоприятен ефект върху дейността на мозъка при амнезия, проблеми с говора и възприятията, умствена изостаналост, състояния на хиперкинеза, енуреза, асоциално и агресивно поведение, раздразнителност, страхова невроза, депресия, липса на комуникативност, намалява риска от епилептични припадъци и тяхната честота.
    2,95 (BGN)
    Снимка на Натурална енергийна напитка с астаксантин 500 мл

    Натурална енергийна напитка с астаксантин 500 мл

    Натурална енергийна напитка с астаксантин с вкус на портокал и канела срещу умствена и физическа умора. С ободряващо действие, без да предизвиква свръхвъзбудимост и нервност.Стимулира умствената дейност, спомага за възстановяване на фокуса и запаметяването на нова информация.Спомага силата и издръжливостта при спорт и други интензивни физически натоварвания.Подпомага бързото преодоляване на стреса в ежедневието.
    99,93 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 185,00 (BGN)
    2 185