Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ПАНАДОЛ Оптизорб 500 мг таблетки*12

    Производител: GlaxoSmithKline
    Panadol Optizorb е обезболяващо и температуропонижаващо средство и се използва за симптоматично лечение на слаба до умерена болка и облекчаване на висока температура при главоболие, включително мигрена и тензионно главоболие, зъбобол, ревматични и мускулни болки, мускулно-скелетна болка, менструални болки, болки при възпалено гърло, болка в ухото, болка вследствие на дентални процедури/екстракция на зъб, при болка и температура след ваксинации/имунизации, както и за облекчаване на симптомите при простудни заболявания и грип.
    Складова единица: 39840
    2,80 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Панадол Оптизорб не дразни стомаха и таблетките са с форма на капсула, което улеснява тяхното преглъщане. Панадол Оптизорб съдържа система за разпадане на таблетката, която ускорява разтварянето и така осигурява поне с 37% по-бързо начало на действието, сравнено със стандартни таблетки с парацетамол.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Препоръчителната доза при възрастни, включително и тези над 60 години, и деца на и над 12 години: 1 до 2 таблетки на всеки 4 до 6 часа часа при необходимост. Не взимайте на интервали по-кратки от 4 часа и не надвишавайте 8 таблетки (4000 mg парацетамол) за период от 24 часа.

    СЪСТАВ: в 1 таблетка: 500mg парацетамол / paracetamol

    Опаковка: 12 таблетки

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *