Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ПАРАНИТ ШАМПОАН ПРОТИВ ВЪШКИ 200 мл ЕКСТРА СТРОНГ

  Производител: OMEGA PHARMA
  Третиращият и предпазващ шампоан Паранит Extra Strong е клинично тестван и доказано ефективен при главови въшки. Задушава и дехидратира главовите въшки за 5 минути. За по-успешно третиране на гнидите, се препоръчва да изчакате 10 минути. Тъй като шампоанът Паранит не съдържа инсектициди, главовите въшки не могат да развият резистентност към неговите съставки.
  Складова единица: 48136
  24,30 (лв.)
  i h

  Начин на употреба:

  Стъпка 1. Нанесете Третиращия & Защитен Шампоан Паранит Extra Strong на СУХА КОСА:

  Разклатете бутилката преди употреба. Нанесете достатъчно количество от шампоана равномерно върху СУХА КОСА, като избягвате зоната около очите. Уверете се, че сте покрили цялата коса и скалп с дебел слой от продукта. Масажирайте добре от корените до върховете, като обръщате особено внимание на тила и зоната зад ушите.

  200 ml = до 8 нанасяния, в зависимост от дължината на косата.

  Стъпка 2. Оставете шампоана да подейства за 5 минути, за да третирате всички въшки, и 10 минути, за да подейства срещу всички гниди.

  Стъпка 3. Добавете достатъчно количество вода вода, за да се образува пяна. Измийте и изплакнете косата старателно. Не забравяйте да изплакнете всичко. Оформете прическата си както обикновено.

  Стъпка 4. Премахнете въшките и техните яйца. Преди да изсушите косата, ползвайте приложения гребен Паранит против въшки, за да премахнете паразитите и техните яйца.

  Не използвайте сешоар, преди да изплакнете продукта.
  1 - Срешете мократа коса с гребена с фини зъби против въшки.
  2 - Разделете я на 4 части: от челото до тила, след това от едното ухо към другото. За дълга коса можете да сплетете всяка секция.
  3 - Третирайте всяка част, като изолирате малки кичури коса, така че да се вижда скалпа.
  4 - Срешете всеки кичур коса, като започнете възможно най-близо до главата.
  5 - Като използвате гребена, отстранете всяка въшка и/или яйце, които намерите.
  6 - Всеки кичур коса, който не съдържа яйца, може да бъде поставен на една страна.
  7 - За да избегнете повторно заразяване, почиствайте гребена след всеки кичур с памучен тампон и винаги сресвайте от корените към върховете.

  Състав: Paraffinum Liquidum, Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate, Cocoamide DEA, Acrylates Copolymer, Isododecane, Geraniol, Phenylethyl phenylacetate, Citronellol, Nerolidol Isomers, Geranyl acetate, Sesamum indicum seed oil.

  Важна бележка!
  Главовите въшки не могат да развият резистентност към Третиращия & Защитен Шампоан Паранит Extra Strong, тъй като той има физически начин на действие. Възможно е, обаче, третираните хора да се заразят с въшки от други нетретирани лица (например в училище). Благодарение на своята LPF технология, шампоанът намалява шансовете за повторно заразяване до 72 часа *.
  След 7 дни проверете отново сухата коса за въшки. Повторете третирането, ако е необходимо. В този случай можете да използвате Шампоана Паранит Extra Strong отново без риск. Той все още ще бъде толкова ефективен, колкото и при първата апликация.

  Какви други мерки да предприемете?

  Информирайте в училище и другите си познати за заразяването с въшки. Избягвайте размяна и споделяне на каквито и да било дрехи.
  Проверете всички членове на семейството за наличие на въшки и използвайте Третиращия & Защитен Шампоан Паранит Extra Strong, ако е необходимо.
  Предпазни мерки преди употреба: не използвайте този продукт при:

  хора, алергични към някоя от съставките;
  деца на възраст под 2 години.
  Шампоанът Паранит Extra Strong е подходящ само за третиране на главови въшки (не срамни или телесни въшки).

  Бременност и кърмене
  Няма противопоказания за употребата на Третиращия & Защитен Шампоан Паранит Extra Strong от бременни жени. Въпреки това се препоръчва винаги да потърсите съветите на Вашия лекар или фармацевт, преди да използвате който и да е продукт, ако сте бременна или кърмите.

  Внимание!

  Не поглъщайте.
  Не използвайте върху раздразнена кожа.
  Продукт, само за външна употреба.
  В случай на случайно поглъщане или вдишване, свържете се с лекар или с медицински център.
  Избягвайте всякакъв контакт с очите и лигавиците (уста, нос). В случай на такъв, изплакнете обилно с чиста вода. Ако раздразнението на очите продължи, говорете с лекар.
  Не използвайте при алергия към парфюм или някоя от другите съставки. При поява на обрив, раздразнение или свръхчувствителност, незабавно спрете да използвате продукта и измийте косата си с обичайния шампоан.
  Уверете се, че сте измили добре шампоана. 
  Винаги спазвайте продължителността на третиране. 
  Не използвайте продукта под оклузия, например чрез покриване на косата с шапка или увиване с фолио.
  Ако случайно разлеете шампоана, веднага измийте добре пода със сапун и топла вода, за да избегнете риск от подхлъзване.
  Риск от възпламеняване: Дръжте третираната коса далече от огън, пламъци или горещи предмети (свещи, камина, сешоар, печка и др.). Никога не пушете по време на употреба или третиране.

  Възможни нежелани реакции:

  Сърбеж и дразнене около очите.
  Лющене на скалпа.
  Контактно дразнене и зачервяване на скалпа, ушите или шията.
  Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца, защитено от светлина, при стайна температура (15°C - 25°C) .
  Не използвайте след срока на годност, посочен върху бутилката.

  Опаковка: 200 мл.

  Производител: Omega Pharma, Белгия.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *