Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ПЕРСКИНДОЛ КУЛ ГЕЛ 100 мл

    Производител: Kendy Pharma
    Перскиндол охлаждащ гел е за локално приложение при физическо натоварване и спорт, първа помощ при травми.Поради охлаждащите си свойства той се прилага за подобряване на функционалното състояние на мускули и сухожилия.
    Складова единица: 41265
    17,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Гелът съдържа екстракт от ментово масло, богат на левоментол, който има болкоуспокояващо и охлаждащо действие. Перскиндол Куул Гел мигновено охлажда и успокоява наранения участък, намалява болката и отока и предотвратява последващо подуване и влошаване.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Перскиндол Кул Гел се прилага външно! Леко нанасяйте гела няколко пъти на ден върху засегнатите части на тялото. . Ако правите компреси, използвайте само материал, който пропуска въздух.

    ВНИМАНИЕ!

    Ако страдате от някакви заболявания и алергии или при употреба на други медикаменти, се консултирайте с вашия лекар.Не е известно вредно действие на прилаганите външно съставки на гела по време на бременност и кърмене,въпреки това се консултирайте с лекар преди да използвате Персиндол Кул гел.

    Не нанасяйте върху лигавици или открити рани!Да не се прилага при деца под 4 годишна възраст, както и при пациенти с бронхиална астма.Избягвайте контакт с очите.

    АКТИВНА СЪСТАВКА: В 1 гр. се съдържат: левоментол 70 мг.

    Помощни вещества: оцветител Е131, аромати.

    Съхранение:
    Съхранявайте далеч от деца, при температура 15 - 25 ºС.

    Не е лекарствен продукт.

    Пълен състав: AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, MENTHOL, CARBOMER, TROMETHAMINE, CITRUS LIMON PEEL OIL, MENTHA PIPERITA OIL, LIMONENE, LINALOOL, CI 42051, GERANIOL, CITRAL.

    Опаковка: 100 ml.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *