Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    За съжаление този продукт вече не е наличен

    ПРОБИЕН КИДС таблетки за дъвчене*20 с подарък светлоотразителна лента

    Производител: FORTEX
    Пробиен КИДС е синбиотик – уникална комбинация пробиотици и пребиотик, специално създаден и съобразен с детския организъм. Пробиен Кидс се препоръчва по време и след антибиотично лечение,за потискане на развитието на болестотворни бактерии, които са от основните причинители на стомашно-чревни неразположения при храносмилателни проблеми – запек, разстройство, газове.При стрес поради смяна на обстановката ,при пътуване,за добро храносмилане,за укрепване на имунитета и на защитните сили.
    Складова единица: 49432
    13,90 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    В Пробиен КИДС са вложени изцяло натурални компоненти, с проверено и гарантирано европейско качество.

    Пробиен КИДС е удобен за прием.

    Пробиен Кидс е произведен от специално разработени микрокапсулирани култури Лактобацилус ацидофилус (Lactobacillus acidophilus) и Бифидобактериум лонгум  (Bifidobacterium longum) – продукти на иновативна технология, гарантираща милиарди живи организми, без нуждата от специално съхранение, за разлика от старите поколения пробиотици.

    Действие на ПРОБИЕН КИДС

    Синбиотикът в Пробиен КИДС е последно поколение синбиотик – успешна симбиоза на пробиотици (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum) и пребиотик (инулин).

    Синбиотикът е по-добър от обикновените пробиотици – действа по-бързо и по-ефективно, благодарение на синергичното действие на пробиотици и пребиотик.

    Пробиотиците са полезните микроорганизми, които подпомагат по естествен начин храносмилането на детето и възстановяват нормалната чревна флора.

    Пребиотиците са вещества от органичен произход, които засилват действието на пробиотиците. Инулинът в Пробиен КИДС е перфектният пребиотик – 100% разтворими и напълно безопасни фибри, съставени от фрукто-олигозахаридни и полизахаридни вериги, екстрахирани от цикорията.

    Пробиен КИДС не изисква специално хладилно съхранение.

    Пробиен КИДС е произведен от микрокапсулирани култури Lactobacillus acidophilus и Bifidobacterium longum по иновативна технология, гарантираща милиарди живи организми без нуждата от специално съхранение.

    СЪСТАВ: в 1 таблетка: Инулин 200mg;
    Лактобацилус Ацидофилус (Lactobacillus acidophilus) 1 млрд. cfu;
    Бифидобактериум Лонгум (Bifidobacterium longum) 1 млрд. cfu.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: По 1 таблетка за дъвчене на ден. С вкус на шоколад.

    Опаковка: ПРОБИЕН КИДС 20 таблетки за дъвчене + подарък СВЕТЛООТРАЗИТЕЛНА ЛЕНТА

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *