Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ФЕМИ ФЛОРА ПРОБИЕН капсули*20

    Производител: FORTEX
    Феми Флора Пробиен е синбиотик за нормална вагинална флора. Подпомага възстановяването на естествената вагинална флора на жените. Възстановява нарушената вагинална флора при гъбични и бактериални инфекции. Подходящ за прием при нарушена вагинална флора в резултат на прием на антибиотици. При нарушена вагинална флора, в резултат на нарушен хормонален баланс по време на бременност, кърмене и менопауза. За профилактика при посещение на басейн.
    Складова единица: 42572
    21,80 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Пробиен ФемиФлора е комбинация от пробиотици (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus gasseri),нов пребиотичен комплекс (пектин, инулин),фолиева киселина (Витамин В9) и витамин D (холекалциферол).

    Пробиотици

    Според дефиницията на Световната Здравна Организация (СЗО) пробиотиците са живи микроорганизми, които приети в съответните дози, влияят благотворно върху консуматора, подкрепяйки вътрешния нормален микробен баланс.
    Лактобацилус Ацидофилус (Lactobacillus acidophilus) е един от най-популярните и ефективни пробиотици.
    Лактобацилус Рамнозус (Lactobacillus rhamnosus) и Лактобацилус Гасери (Lactobacillus gasseri) са пробиотиците, които успяват да достигнат успешно до вагиналната флора.

    Пребиотици

    Пребиотичният комплекс подпомага и засилва действието на пробиотиците.
    Пребиотиците осигуряват среда - подходящо рН и хранителни вещества, благоприятна за по-доброто развитие на полезните пробиотични бактерии.
    Пектинът и инулинът в Пробиен ФемиФлора са перфектните пребиотици - 100% разтворими и напълно безопасни фибри, съставени от фрукто-олигозахаридни и полизахаридни вериги.

    Фолиева киселина и Витамин D

    Изключително необходими за нормалното функциониране на женския организъм. Допринасят за повишаване на имунната защита на вагиналната лигавица. Фолиевата киселина допринася за нормалното кръвообразуване, синтеза на аминокиселини и метаболизма на хомоцистеина. Подпомага възстановяването след стрес и намаляването на чувството на отпадналост и умора. Витамин D допринася за нормалното усвояване / използване на калций и фосфор.

    СЪСТАВ: в 1 капсула: Инулин 50mg;
    Лактобацилус Ацидофилус (Lactobacillus acidophilus) 2 млрд. cfu;
    Лактобацилус Рамнозус (Lactobacillus rhamnosus) 1 млрд. cfu;
    Лактобацилус Гасери (Lactobacillus gasseri) 1 млрд. cfu;
    Фолиева киселина (Витамин В9) 400mcg; Витамин D (холекалциферол) 10mcg.

    Други съставки: антислепващи агенти: магнезиев стеарат, силициев диоксид, капсула (желиращ агент желатин, оцветители: титанов диоксид и железен оксид).
    *cfu - мерна единица, определяща броя на жизнеспособните бактерии

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: По 1 капсула дневно, приета с достатъчно количество вода, по възможност сутрин. Феми Флора Пробиен може да се приема от бременни, кърмещи и от жени в менопауза

    Опаковка: 20 капсули.

    Производител: ФОРТЕКС Нутрасютикалс, България.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *