Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ПРОЕНЗИ FLEXI ASU Таблетки*30

    Производител: WALMARK
    Proenzi Flexi Asu таблетки е хранителна добавка за ежедневна подкрепа на стави, хрущяли, връзки и сухожилия. За скованост и начална болка. За ежедневна грижа при хора в средна и напреднала възраст, тъй като е полезно грижата за ставите да започне след 30-годишна възраст. При по-млади хора като грижа при повишено натоварване на носещите стави (физическа активност, свръхтегло, интензивна физическа работа). За пациенти с Остеоартроза - забавя разрушаването на ставния хрущял.
    Складова единица: 47887
    40,99 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Проензи Флекси е хранителна добавка с усъвършенстван състав, разработен и утвърден от фармацевтичната индустрия. Съдържа витамини, минерали, ASU (неосапуняеми фракции от масла на авокадо и соя) и Robuvit® (висококачествен патентован екстракт от френски дъб, стандартизиран до полифеноли), който комбинира установени вече традиции и съвременни тенденции
    Проензи Флекси осигурява подкрепа за мускулите, ставите и костите. Витамини Б 6, С и магнезият допринасят за намаляване чувството на умора и отпадналост.

    Действие на активните съставки:

    Манган - поддържа нормалното състояние на костите и е важен за образуването на съединителна тъкан.
    Магнезий - съдейства за синтеза на белтъчини и за нормалната мускулна функция.
    Витамин С - подпомага синтеза на колаген.
    Витамин Б 6 - допринася за нормалното протичане на метаболитните процеси и производството на енергия, подпомага метаболизма на гликогена и белтъчините.

    Начин на употреба: Вземайте по 1 таблетка дневно, след хранене. Продуктът е подходящ за продължителна употреба.

    Състав:  в 1 таблетка:
    ASU (екстракт на неосапуняеми фракции на масла от авокадо и соя) 300mg; Robuvit (екстракт от френски дъб) 20mg; Витамин C 24mg; Mанган 0,6mg; Витамин B6 0,42mg; Магнезий 56,2mg.

    Състав: екстракт от масла от соя и авокадо, антислепващи агенти: целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат, талк; пълнител: калциеви фосфати; магнезиев оксид, натриева сол на карбоксиметилнишесте, стабилизатори: кръстосано-свързана натриева карбоксиметилцелулоза, хидроксипропилметилцелулоза; L-аскорбинова киселина, екстракт от френски дъб, оцветители: титанов диоксид, железни оксиди и хидроксиди; манганов глюконат, влагозадържащ агент: глицерол; пиридоксин хидрохлорид.

    Внимание: Спазвайте препоръчителния дневен прием. Този продукт е хранителна добавка и не трябва да бъде използван като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Да не се употребява от бременни жени, кърмещи майки и деца под 12-годишна възраст. Ако приемате холестерол-понижаващи лекарства с рецепта, консултирайте се с лекар, преди да използвате продукта.

    Съхранение: На сухо и тъмно място, при температура под 25 градуса.

    Опаковка: 30 таблетки.

    Производител: Proenzi s.r.o., Чехия.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *