Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ПРОСТЕНАЛ НАЙТ Таблетки*60

    Производител: WALMARK
    Простенал® НАЙТ комбинира растителни екстракти и хранителни вещества, използвани в традиционната медицина с добре установен ефект, които цялостно подпомагат здравето на мъжа. Освен като подкрепа на нормалното състояние на простата, Простенал® НАЙТ подпомага нормалното уриниране като намалява честотата на посещенията на тоалетната и допринася за естествен спокоен сън.
    Складова единица: 46086
    42,30 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    За здрава простата! Без нощно ставане! За качествен сън! 1 таблетка дневно!

    Мъжете след 50 годишна възраст изпитват по-често от обикновено неблагоприятни симптоми, свързани със здравето на простатата. Слаба струя при уриниране, ставане през нощта поради по-чести позиви за ходене по малка нужда. Недостигът на продължителен сън може да бъде причина за обща отпадналост на сутринта.

    Простенал® НАЙТ комбинира растителни екстракти и хранителни вещества, използвани в традиционната медицина с добре установен ефект, които цялостно подпомагат здравето на мъжа. Освен като подкрепа на нормалното състояние на простата, Простенал® НАЙТ подпомага нормалното уриниране като намалява честотата на посещенията на тоалетната и допринася за естествен спокоен сън.

    • Стандартизираният екстракт от Сау Палмето (Serenoa repens) е препоръчителен за поддържане на здрава простата и нормален поток на урината.

    • Американската червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) се прилага от векове като природно средство  и е често използвана за поддържане здравето на уринарния тракт.

    ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА

    • Ашваганда (Withania somnifera) е мощна билка, използвана в Аюрведа. Допринася за релаксация на тялото, качествен сън и за пълно възстановяване на тялото през нощта.

    • Витамини В1 и В2 допринасят за нормалното функциониране на нервната система и психическо равновесие.

    • Цинкът допринася за поддържане на нормална концентрация на тестостерон в кръвта, за нормален фертилитет и възпроизводство. Участва в процеса на делене на клетките.

    • Витамин D3 участва в процеса на делене на клетките и допринася за нормалната функция на имунната система.

    Препоръчваната доза за дневен прием съдържа:

    количество/

    1 табл.

    % DRI*

    Сау Палмето екстракт

    (Serenoa repens, стандартизиран до 5% ситостероли)

    320,0

    mg

    -

    Американска червена боровинка  (Vaccinium macrocarpon) прах от сок

    250,0

    mg

    -

    Ашваганда

    (Withania somnifera, екстракт от корен, стандартизиран до 5% витанолиди)

    50,0

    mg

    -

    Витамин B1

    0,55

    mg

    50

    Витамин B2

    0,7

    mg

    50

    Цинк

    10,0

    mg

    100

    Витамин D3

    10,0

    µg

    200

    *% препоръчителен дневен прием; - дневната доза не е определена

    Състав: антислепващи агенти: целулоза, калциев карбонат, силициев диоксид, магнезиев стеарат, талк; екстракт от Сау Палмето, концентриран сок на прах от американска червена боровинка, екстракт от корен на Ашваганда (Withania somnifera), стабилизатори: кръстосано свързана натриева карбоксиметилцелулоза, хидроксипропилметилцелулоза, хидроксипропилцелулоза, цинков цитрат, натриева сол на карбоксиметил нишесте, натурални концентрати (морков, касис, репички); оцветител: титанов диоксид, холекалциферол, средноверижни триглицериди, тиаминов хидрохлорид, рибофлавин. Дозировка: 1 таблетка дневно. Най-добре след хранене с повече тевност. За максимален ефект, продуктът може да бъде приеман продължително време.

    Предупреждение: Да не се надвишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Не е подходящ за деца. Да се съхранавя на място, недостъпно за малки деца. Да се съхранява на сухо и тъмно място при температура под 25°C.

    Най-добър до края на: Виж датата на опаковката (EXP).

    Производител: Walmark, a.s., Oldřichovice 44, 739 61, Třinec, Република Чехия, www.walmark.eu

    Вносител: Валмарк България ЕООД, адрес: София 1111, бул. Шипченски проход 9, тел. 02/920 90 65, www.walmark.bg, info@walmark.bg

    Опаковка: 60 таблетки

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *