Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ПРОФЕРТИЛ ЗА ЖЕНИ 84 капс./84 таблетки

  Производител: Lenus Pharma GesmbH
  PROfertil female е храна за специални медицински цели и е предназначена за диетотерапия при жени с поликистозен овариален синдром (PCOS), които желаят да имат деца. Специфичната й формула е пригодена към специалните нужди от хранителни вещества в областта на приложение. Комбинацията точно отговаря на повишената нужда от специфични нутриенти, необходими при жени с поликистозен овариален синдром (PCOS), които желаят да имат деца.
  317,00 (лв.)
  i h

  Поликистозният  овариален синдром (PCOS) е комплексно нарушение с различни специфични симптоми, включващи проблеми с менструалния цикъл, като например липса или слаб цикъл и увеличено окосмяване от мъжки тип, затлъстяване, акне и косопад, нарушен въглехидратен метаболизъм, високо кръвно налягане и повишени нива на липиди в кръвта. Освен това, жените с PCOS по-често се диагностицират с метаболитен синдром и диабет тип 2 както и с автоимунното заболяване на щитовидната жлеза – тироидит на Хашимото.

  СЪСТАВ: в 1 капсула и в 1 таблетка:
  Мека капсула: Омега 3 мастни киселини 500mg.
  Таблетка: Фолиева киселина 800mg; Селен 700mcg; Коензим Q10 30mg; Витамин Е 30mg; Катехини екстракт от зелен чай 4mg; Глициризин екстракт от Женскобиле 12mg.

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте 1 мека капсула и 1 таблетка дневно с достатъчно течност по време на или след хранене. Най-добре е винаги да вземате таблетката заедно с меката капсула.

  Опаковка: 84 капсули + 84таблетки (дневни дози за три месеца).

  Произвeдено за: Lenus Pharma GesmbH, Австрия.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *