Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ПРОфертил за мъже капсули*60

    Производител: Lenus Pharma GesmbH
    PROfertil е хранителна добавка за диетотерапия при мъже c нарушения в оплодителната способност, които искат да имат деца. Благодарение на специфичния си състав PROfertil е в състояние да подобри един или повече от показателите, характеризиращи качеството на спермата, при редовен прием, съгласно указанията за употреба. Тези критерии са: подвижност на сперматозоидите, брой в единица обем, обем на еякулата и степен на деформация на сперматозоидите (морфология).
    Складова единица: 44790
    136,50 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Проблемите с мъжкото безплодие най-често са следствие от нарушения в сперматогенезата (физиологичен процес на формиране и съзряване на сперматозоидите), което се изразява в количествено и качествено намаляване на зрелите сперматозоиди. Това означава че броят, количеството или подвижността на узрелите сперматозоиди са сериозно понижени в сравнение с нормалните стойности, необходими за успешно оплождане. В повечето случаи се касае за комбинация и от 3-те фактора.

    Сперматогенезата е комплексен и сложен биологичен процес, който продължава няколко седмици (обикновено около дванадесет). По време на този процес организмът се нуждае от разнообразни есенциални хранителни субстанции за подпомагане на различните стадии на развитие на сперматозоидите като витамини, витаминоподобни вещества, микроелементи, минерали и аминокиселини. Само тези специфични вещества могат да осигурят оптимални условия за нормална и пълноценна сперматогенеза.

    Мъжете с нарушена оплодителна способност имат повишени нужди от тези субстанции. Балансираната комбинация от специфични хранителни съставки при регулярен и целенасочен прием в достатъчни количества е в състояние да повлияе положително процеса на сперматогенеза.

    СЪСТАВ: в 2 капсули:
    L-карнитин 440mg; L-аргинин 250mg; Коензим Q10 5mg; Витамин Е 120mg; Цинк 40mg; Фолиева киселина 800mcg; Глутатион 80mg; Селен 60mcg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте по 2 капсули дневно с достатъчно течност по време на или след хранене. За да се постигне оптимизиране на всяка отделна фаза от сперматогенезата, е необходимо да приемате капсулите в продължение на поне 3 месеца. Въпреки това, приемът на PROfertil може и трябва да продължи до зачеване.

    Опаковка: 60 капсули

    Произвeдено за: Lenus Pharma GesmbH, Австрия.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *