Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    РЕВАЛИД Грижа за косата капсули*60

    Производител: Ewopharma International
    Комплекс с подобрена формула за подхранване на коса и нокти.Подобрена формула с витамин D3 и биотин. Комплекс от активни съставки.Швейцарска формула за грижа за косата и лечение на косопад.
    Складова единица: 48863
    37,30 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Ако косопадът е диагностициран от специалист, приемът на комплекса за коса Ревалид под формата на капсули, може да подпомогне облекчаването на симптомите и да насърчи здравата коса отвътре навън. Подобрената формула Revalid Hair Complex се състои от витамини B1, B6, D3, минерали като цинк, мед, желязо и билкови екстракти, както и биотин, който допринася за поддържането на нормална коса. Разработени в Швейцария, активните съставки в Revalid Hair Complex стимулират образуването на кератин, влакнест протеин, който формира ключовия биологичен градивен елемент на косата. Това насърчава растежа и възстановява еластичността, тъй като снабдява с основни хранителни вещества.

    Защо кератинът е толкова важен?

    Кератинът представлява до 90% от всеки отделен косъм, което го прави изключително значим за образуването и растежа на косата. Този влакнест протеин, също така, позволява на косата да издържа както на високи, така и на ниски температури и я предпазва от слънчевите лъчи. Кератинът съдържа висок процент от аминокиселините цистеин и метионин, което ги прави съществени и за здравата коса.

    Характеристики:

    Подобрена формула с витамин D3 и биотин.
    Комплекс от активни съставки.
    Швейцарска формула за грижа за косата и лечение на косопад.
    DL-метионинът и L-цистинът се класифицират като аминокиселини и играят роля в производството на кератин. Витамин В5, В1, В6 и В10 допринасят за растежа на косата от корена, докато минералите желязо, цинк и мед са включени за укрепване на косата по дължина. Екстрактите от просо, пшеничен зародиш и бирени дрожди осигуряват необходимото подхранване за естествена хидратация и блясък.

    Интегрираният подход на Revalid към проблемите с косата се основава на комбинацията от Revalid Hair Complex (хранителна добавка) с допълнителни продукти за грижа за косата. За оптимални резултати се препоръчва да се комбинират капсулите Revalid Hair Complex с Revalid стимулиращ шампоан и Revalid Regrewoth Serum.

    Съдържание  за 1 капсула:

    Метионин -100 mg 
    Цистин - 50 mg 
    Пантотенова киселина - 50 mg 
    Витамин B1 -  1.5 mg 
    Витамин B6 - 8 mg 
    PABA -  20 mg
    Екстракт от просо -   50 mg
    Екстракт от пшеничен зародиш - 50 mg 
    Бирена мая -  50 mg 
    Желязо - 2 mg 
    Цинк - 2 mg 
    Мед  500 mcg -  1 mg
    Витамин D3 - 5 mcg 
    Биотин - 150 mcg

    Състав:
    Хипромелоза (капсули): E464, DL-метионин, калциев D-пантотенат, екстракт от пшеничен зародиш, екстракт от просо, L-цистин, бирена мая, парааминобензоена киселина, железен глюконат цинков глюконат, пиридоксин хидрохлорид, магнезиев стеарат, средство против слепване: E470b, меден глюконат, тиамин хидрохлорид, биотин, холекалциферол.

    Начин на употреба:
    Приемайте по една капсула дневно с достатъчно течност, за предпочитане по време на хранене. Препоръчително е да приемате капсулите за период от 3 месеца.

    Важно:
    Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
    Хранителната добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

    Опаковка:
    60 капсули

    Произведено в Германия за:
    Revalid, Швейцария

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *