Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    РЕГУЛАТПРО ХИАЛУРОН*350 мл

    Производител: DR.NIEDERMAIER PHARM
    Регулатпро Хиалурон е изцяло натурален продукт с мощно анти-ейдж действие за поддържане на гладка и тонизирана кожа. Тайната на несравнимия ефект на Регулатпро Хиалурон се крие в силата на патентованата Регулат есенция. Получена от отгледани при сертифицирани био условия свежи плодове, зеленчуци, ядки и подправки чрез уникален метод на каскадна ферментация, тя има изключителна способност да пренася молекулите на хиалуроновата киселина и да помага на тялото бързо и лесно да усвои незаменими микронутриенти – съчетание на концентрираната сила на природата с високо иновативна наука.
    118,90 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Ефикасността на Regulatpro® Hyaluron се определя от „carrier effect” на REGULATENSSENZ, който улеснява и гарантира до 100% усвояемост на активните съставки от клетките. Медта и витамин C допринасят за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

    ХИАЛУРОНОВАТА КИСЕЛИНА

    Хиалуроновата киселина представлява макромулекула, която има способност да свързва огромни количества вода. Така тя осигурява хидратация, еластичност и гъвкавост на кожата, ставите и лигавиците. Тя се образува естествено в нашето тяло. В детска и младежка възраст нивата и са високи, с напредване на възрастта те намаляват, заедно с невъзможността да се синтезира колаген. Тъй като молекулата на хиалурона е голяма, доскоро не съществуваше начин, чрез който да е възможно задоволителното й усвояване чрез орален прием. Еликсирът за подмладяване Regulatpro® Hyaluron промени това!

    CARRIER EFFECT

    Регулатпро Хиалурон съдържа 25% Регулат Есенция – микронутриентен концентрат, който регулира клетъчните биохимични процеси чрез ензимен ресинтез и възстановяване производството на клетъчна енергия до 118%. Тайната на ефективното действие на продукта се състои именно в способността на Regulat есенцията да пренася водноразтворимите молекули, каквито са тези на хиалуроновата киселина, директно в клетката. Регулатпро Хиалурон съдържа 30 мg хиалуронан от биотехнологичен произход, с ниска молекулна маса 1,3-2,2 милиона далтона, което допълнително улеснява пълното му усвояване.

    ДОПЪЛНИТЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО НА ЕНЕРГИЯ

    Сама по себе си REGULATESSENZ кара митохондриите във всяка клетка да произвеждат повече енергия. Учените са в консенсус, че спадът в митохондриалната функция е основната причина за клетъчното стареене и в този смисъл подобрената работа на тези „енергийни централи в клетката“ чрез приема на REGULATESSENZ има ключова роля за запазването на младостта.

    Допълващи ползи на синергичното действие на съставките на Регулатпро Хиалурон
    (съдържание в една доза 20 ml):

    Биотин 45µg – помага за синтезирането на мастни кисилини, аминокиселини и глюкоза.
    Витамин С 18 mg – защитава клетките от оксидативния стрес, който е в основата на процеса на стареенето им. Натуралният витамин C в Regulatpro® Hyaluron допринася за намаляване чувството на отпадналост и умора и спомага за нормалното образуване на колаген, който е основен градивен елемент на кожата и е определящ за нейния стегнат и кадифен вид и еластичност.
    Цинк 4,6 mg – поддържа здравето на косата, кожата и ноктите. Той допринася за блестяща и гъста коса, за еластична и свежа кожа. Притежава антиоксидантни и противовъзпалителни качества. Използва се при профилактика и лечение на дерматити.
    Мед 0.25 mg – важен за поддържането на здрава и сияйна кожа, както и за здравето на съединителната тъкан. Оказва въздействие на пигментацията на кожата и косата.
    Силиций – стимулира производството на колаген и прави кожата гладка и еластична. Повишава способността на кожата да задържа влага. Запазва еластичността на тъканите, играе важна роля при регенеративните процеси и здравословното формиране на съединителната тъкан.
    Концентрат от круши 360 mg – съдържа високи нива на минерала бор, подпомагащ тялото да запазва калция. Богат е на витамин К, който е от жизненоважно значение за здравето на костите.
    Концентрат от сливи 3 680 mg – източник на витамин А, C, B, калий, магнезий, желязо и фибри.
    Тонизира, прави кожата видимо еластична, а косата и ноктите здрави.

    СЪСТАВ: на 20ml (дневна доза): биотин 30mcg, витамин С 18mg, мед 1.25mg, цинк 4.6mg, хиалуронова киселина 90mg, силициев диоксд 90mg, Regulatessenz (каскадно ферментационен концентрат) 5mg. Regulatessenz произведен от плод на лимон, плод смокиня, плод фурми, ядки от орех, зърна от соя, корени от лук, плод от кокосови орехи, растителен глицерин, екстракт от ацерола, листа от целина, кълнове от боб Мунг, листа от артишок, зърна от грах, просо, смес подправки (куркума, шафран), концентрат от сливи, концентрат от круши, екстракт от хвощ, L-аскорбинова киселина, хиалуронова киселина, цинков глюконат, меден сулфат, D-биотин.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемете препоръчителната доза от 20ml (равняваща се на 1 мерителна чашка) сутрин или между храненията Регулатпро Хиалурон, след което изпийте чаша с вода. Препоръчва се употребата на Регулатпро Хиалурон в продължение на 6-8 седмици. С цел да се запази постигнатият положителен ефект след този период се препоръчва прием от 20ml (една мерителна чашка) на всеки 2-3 дни или ежедневно, ако е необходимо.

    Препоръчителен период на прием за максимален ефект:
    2 месеца
    Еднократна дневна доза:
    20 ml (или 1 флакон)
    За поддържане на ефекта:
    2 пъти по 20 ml (1 флакон) седмично

    Опаковка : 350 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *