Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    САПУН РЪЧЕН ГЛИЦЕРИНОВ "ПРОПОЛИС" 120ГР BIOHERBA

    Производител: Bioherba
    Глицеринов сапун с мощно почистващо и антибактериално действие чрез съдържащия се прополис. Почистване на кожата в дълбочина чрез хималайска сол.
    Складова единица: 48447
    3,40 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    СЪСТАВКИ: Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Coco Glucoside, Propolis Extract, Salt: Himalayan Pink, Ethylenediaminetetraacetic, Acid tetra sodium salt, Citric Acid, Aqua, Sapindus trifoliatus Fruit Extract (Soap nut).

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Снимка на САПУН РЪЧЕН ГЛИЦЕРИНОВ "МЕНТА И ЯГОДА" 120ГР BIOHERBA

    САПУН РЪЧЕН ГЛИЦЕРИНОВ "МЕНТА И ЯГОДА" 120ГР BIOHERBA

    Ментата ще освежи и стимулира кожата ви, а ягодовият аромат ще зарадва сетивата ви.
    3,60 (BGN)
    ЛАКТОФЛОР Био Плюс за чревен комфорт и баланс. Допринася за възстановяване на чревната микробна флора, която се нарушава при лечение с антибиотици и инфекции. За добра перисталтика и пречистване на организма.

    ЛАКТОФЛОР Био Плюс капсули*60

    ЛАКТОФЛОР Био Плюс за чревен комфорт и баланс. Допринася за възстановяване на чревната микробна флора, която се нарушава при лечение с антибиотици и инфекции. За добра перисталтика и пречистване на организма. Пребиотиците (инулин) влияят благоприятно върху храносмилателните процеси и чревната микрофлора. Те спомагат за по-доброто усвояване на хранителните вещества. Минимизира риска от стомашно-чревни разстройства и унищожава вредните микроорганизми в червата. Подпомага защитните функции на организма.
    21,20 (BGN)
    Снимка на ЧАЙ С РОЙБОС И КАНЕЛА  20 Филтър пакетчета  AHMAD TEA

    ЧАЙ С РОЙБОС И КАНЕЛА 20 Филтър пакетчета AHMAD TEA

    Плодов чай с листа от ройбос и канела.Ройбосът, наричан още червен чай не съдържа кофеин и е подходящ за пиене по всяко време на деня и особено вечер. Той е изключително богат на антиоксиданти и има отпускащ и релаксиращ ефект. Пакетиран в индивидуални опаковки от алуминиево фолио, които запазват свежестта и полезните свойства на всяка една от съставките.
    5,80 (BGN)
    Снимка на ЛАКТОФЛОР Хелико Протект капсули*15

    ЛАКТОФЛОР Хелико Протект капсули*15

    Lactoflor Helico protect обединява микроорганизми и клетъчни култури - патентован щамп Pylopass - за контролиране нивата на Helicobacter Pylori в стомаха. Подсилен с комбинация от цинк-L-карнозин, подпомагаща възстановяването на гастроинтестиналната флора. Хелико протект благоприятства здравата стомашна среда и естествените метаболитни процеси. Приемът на Лактофлор Хелико протект понижава нивата на бактерията Helicobacter pylori в стомаха и спомага за нормални нива на киселинност.
    21,20 (BGN)