Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  СЕКСУАЛНО ЗДРАВЕ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на Durex Масажен гел 2 в 1 с Алое Вера 200 ml

  Durex Масажен гел 2 в 1 с Алое Вера 200 ml

  За масаж на цялото тяло и за използване и по интимните зони.
  18,40 (BGN)
  Снимка на Durex Масажен гел 2 в 1 с Иланг Иланг 200 ml

  Durex Масажен гел 2 в 1 с Иланг Иланг 200 ml

  За масаж на цялото тяло и за използване и по интимните зони.
  17,95 (BGN)
  Снимка на Durex НАТУРАЛС H2O ЛУБРИКАНТ 100 мл

  Durex НАТУРАЛС H2O ЛУБРИКАНТ 100 мл

  Durex Naturals H2O е лубрикант на водна основа, с изцяло натурални съставки. Деликатния му състав облекчава вагиналната сухота и успокоява при сексуален дискомфорт.
  22,95 (BGN)
  Снимка на Durex НАТУРАЛС ЕКСТРА СЕНЗИТИВ ЛУБРИКАНТ 100 мл

  Durex НАТУРАЛС ЕКСТРА СЕНЗИТИВ ЛУБРИКАНТ 100 мл

  Премахва вагиналната сухота. Елиминира интимния дискомфорт. Има хидратираща формула за супер чувствителност с алое вера. Успокоява при дискомфорт. Съвместим с латексови и нелатексови кондоми.
  24,40 (BGN)
  Снимка на Durex INTENSE ГЕЛ ЗА ИНТЕНЗИВЕН ДАМСКИ ОРГАЗЪМ 10 мл

  Durex INTENSE ГЕЛ ЗА ИНТЕНЗИВЕН ДАМСКИ ОРГАЗЪМ 10 мл

  Стимулиращ гел, предназначен за по-интензивен дамски оргазъм! Само трябва да нанесете няколко капки с лек масаж върху клитора на Вашата партньорка по време на любовната игра. Специална формула на гела ще предизвика чувствени вълни на затопляне, охлаждане и изтръпване, които ще повишат чувствеността на интимната зона и тя ще изпита изключително интензивно удоволствие.
  18,30 (BGN)
  Снимка на Durex Play Cherry Лубрикант 50 ml

  Durex Play Cherry Лубрикант 50 ml

  Премахва вагиналната сухота. Елиминира интимния дискомфорт. Може да се използва съвместно с кондоми. Има аромат на череша.
  12,40 (BGN)
  Снимка на Durex Play Real Feel Лубрикант 50 ml

  Durex Play Real Feel Лубрикант 50 ml

  Премахва вагиналната сухота. Елиминира интимния дискомфорт. Може да се използва съвместно с кондоми. Не е контрацептивно средство и не съдържа спермициди.
  14,20 (BGN)
  Снимка на Durex Play Strawberry Лубрикант 50 ml

  Durex Play Strawberry Лубрикант 50 ml

  Премахва вагиналната сухота. Елиминира интимния дискомфорт. Може да се използва съвместно с кондоми. Има аромат на ягода.
  11,30 (BGN)
  Снимка на Durex Play Tingle Green Лубрикант 50 ml

  Durex Play Tingle Green Лубрикант 50 ml

  Премахва вагиналната сухота. Елиминира интимния дискомфорт. Може да се използва съвместно с кондоми. Има изтръпващ ефект.Не е контрацептивно средство и не съдържа спермициди. Не се препоръчва за анална употреба. Създаден на силиконова основа, отмива се със сапун и вода.
  11,30 (BGN)
  Снимка на Durex Play Warming лубрикант 50 ml

  Durex Play Warming лубрикант 50 ml

  Лубрикант със загряващ ефект, който повишава чувствителността .Durex Play лубриканти са изцяло на водна основа, отмиват се лесно и не оставят петна. Съвместими са с презервативи.
  11,30 (BGN)
  Снимка на АСТАРТЕ Пробиотик за жени 14 капсули

  АСТАРТЕ Пробиотик за жени 14 капсули

  Създадена специално за жени, със съдържание на 4 щама живи млечнокисели бактерии, образуващи колонии, АСТАРТЕ възстановява и поддържа баланса на вагиналната и чревната микрофлора. Вагиналната екосистема съдържа предимно млечнокисели бактерии (лактобацили). Те запазват физиологичното й pH (между 3,8 и 4,5) и така допринасят за правилния баланс в интимната област. Ако полезните бактерии липсват, могат да се появят симптоми като вагинално течение, парене, болка и сърбеж. Чревният тракт се явява като резервоар за вагиналните лактобацили.
  16,80 (BGN)
  Снимка на БЕЛИЕМА ЕКСПЕРТ ИНТИМЕН ГЕЛ 200 мл

  БЕЛИЕМА ЕКСПЕРТ ИНТИМЕН ГЕЛ 200 мл

  Иделин Белиема интимен гел е нежно почистващ продукт с антимикробен агентхлорхексидин, който спира растежа на бактерии и гъбички в интимната зона. Продуктът е с кисело pH и приятен естествен аромат. Предназначен е за приложение върху кожата, за ежедневна хигиена и за отстраняване на неприятното усещане за сърбеж, дразнене и парене, неприятна миризма. Иделин Белиема съдържа нежни и меко измиващи субстанции, хиалуронова киселина (за по-добра хидратация), млечна киселина, борна киселина (за регулиране на рН до физиологично ниво), витамин Е и B5 под формата на провитамини, екстракт от Алое с омекотяващо и успокояващо сърбежа действие.
  18,50 (BGN)
  Снимка на БЕЛИЕМА ЕФЕКТ ПЛЮС 7 вагинални таблетки

  БЕЛИЕМА ЕФЕКТ ПЛЮС 7 вагинални таблетки

  Белиема Ефект Плюс е медицинско изделие, под формата на таблетки, които лекуват и предотвратяват вагинални инфекции, причинени от бактерии или гъбички.
  26,20 (BGN)
  Снимка на БИОКЛИН МУЛТИ ГИН АКТИВ ГЕЛ 50 мл

  БИОКЛИН МУЛТИ ГИН АКТИВ ГЕЛ 50 мл

  Срещу вагинален дискомфорт. Има незабавен успокояващ ефект. Намалява неприятния мирис и секрет. Подобрява състоянието на вагината.
  19,90 (BGN)
  Снимка на БИОКЛИН МУЛТИ ГИН ВАГИНАЛЕН ДУШ + 10 ВАГИНАЛНИ ефервесцентни таблетки

  БИОКЛИН МУЛТИ ГИН ВАГИНАЛЕН ДУШ + 10 ВАГИНАЛНИ ефервесцентни таблетки

  БиоКлин Мулти-Гин таблетки се използват за поддържане на вагинална хигиена. Съдържат съставки, които поддържат растежа на лактобацилите, а екстрактът от Алое оптимизира състоянието на тъканите. В комбинация с Multi-Gyn Вагинален душ, ефервесцентните таблетки осигуряват оптимална интимна хигиена, профилактика на вагинални инфекции и облекчаване на оплаквания като сърбеж, възпаление, парене, секреция и/или неприятна миризма.
  25,44 (BGN)
  Filters Close
  Мин: 3,00 (BGN) Макс: 100,00 (BGN)
  3 100