Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    СЕРАЗА 15 мг таблетки*30

    Производител: BIO SHIELD
    Сераза е хранителна добавка, която е подходяща за използване след хирургични процедури, контузии и травми. Сераза допринася за по-бързото заздравяване на тъканите и подпомага възстановителните им функции. Сераза ефективно облекчава неприятните симптоми, съпътстващи възпалителния процес като болка, отток и възпаление. Допринася за нормалното образуване на колаген за нормална функция на кръвоносните съдове.
    Складова единица: 40404
    18,35 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Предназначение:

    Продуктът съдържа екстракт от ферментирала соя (Натокиназа), Бромелаин и Витамин C, който допринася за нормалното образуване на колаген и нормална функция на кръвоносните съдове.

    Състав:

    Бромелаин; екстракт от ферментирала Соя (Натокиназа); Витамин C (L-аскорбинова киселина); пълнител: микрокристална целулоза; втвърдител: калциев фосфат; носител: магнезиев стеарат.

    Състав: В 1 таблетка:

    Бромелаин 300 мг
    Екстракт от ферментирала Соя 100 мг
    Витамин C (L-аскорбинова киселина) 30 мг


    Препоръчителен дневен прием:

    Продуктът е предназначен за лица над 18-годишна възраст.

    Приемайте по 1 таблетка дневно.

    Внимание:
    Лицата, приемащи лекарства, следва да приемат продукта само под лекарско наблюдение.
    Този продукт е хранителна добавка и не трябва да бъде използван като заместител на разнообразното и балансирано хранене.
    Не е лекарствено средство.

    Опаковка:
    30 таблетки

    Произведено в Испания.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Well Move течен колаген за стави е течен хидролизиран колаген за поддържане здравето на ставите. Идеален за спортисти, възрастни хора, жени над 40 години и лица с наднормено тегло. С добавени Хиалуронова киселина, Витамини С и D3, Силициев диоксид и Метилсулфонилметан (МСМ).

    УЕЛ МУУВ Течен колаген*500 мл

    Well Move течен колаген за стави е течен хидролизиран колаген за поддържане здравето на ставите. Идеален за спортисти, възрастни хора, жени над 40 години и лица с наднормено тегло. С добавени Хиалуронова киселина, Витамини С и D3, Силициев диоксид и Метилсулфонилметан (МСМ).
    23,99 (BGN)
    Sarita подкрепя нормалната функция на щитовидната жлеза при хипотирeоидни състояния. Активните съставки оптимизират производството на тиреоидни хормони и се борят със симптомите на намалена функция на щитовидната жлеза. Благоприятства метаболизма, когнитивните функции и защитава клетките от оксидативен стрес.

    Сарита плюс за нормална функция на щитовидната жлеза капсули*30

    Sarita подкрепя нормалната функция на щитовидната жлеза при хипотирeоидни състояния. Активните съставки оптимизират производството на тиреоидни хормони и се борят със симптомите на намалена функция на щитовидната жлеза. Благоприятства метаболизма, когнитивните функции и защитава клетките от оксидативен стрес. Стимулира синтезирането на хормоните на щитовидната жлеза. Повишава енергията и мускулната сила. Оказва благоприятно въздействие на щитовидната жлеза.
    28,50 (BGN)