Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    СЛАДКИ СЪНИЩА капсули*30

    Производител: FORTEX
    Сладки сънища успокояват и отпускат организма.Допринасят за съкращаване на времето за заспиване.Допринасят за по-лесната адаптация на организма при пътуване и при смяна на часовите зони.Подпомага пълноценния сън.Свежи и енергични на сутринта! Не създава привикване!
    Складова единица: 30984
    11,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Сладки сънища е иновативна комбинация с оптимална комбинация мелатонин, Л-теанин и маточина за спокоен и здрав сън.

    • Успокоява и отпуска организма

    • Допринася за съкращаване на времето за заспиване

    • Допринася за по-лесната адаптация на организма при пътуване и при смяна на часовите зони

    • Подпомага пълноценния сън

    Активни съставки

    Мелатонин - мелатонинът е естествен продукт на организма и е известен с популярното си название „хормон на съня“. Той се секретира от епифизата и регулира състоянието бодрост/сън или т.нар. циркаден ритъм. Изследвания са доказали, че доставянето на допълнително мелатонин в организма води до възстановяване на циркадния ритъм, до по-лесно заспиване и до по-спокоен сън.

    Според Европейската агенция за безопасност на храните (European Food Safety Authority):”Мелатонинът допринася за съкращаване на времето за заспиване и по-лесната адаптация на организма след пътуване със смяна на часовите зони.”

    Л-теанин - Л-теанин (5-N-ethyl-glutamine) е глутаминова киселина, съдържаща се в зеления чай. Подпомага дейността на нервната система, без да предизвиква замаяност. Доказано е, че повлиява благоприятно алфа-вълните, които се свързват с чувство на спокойствие и релаксация.

    Маточина - Маточината (Melissa officinalis) е растение с добре познато действие за подпомагането на организма при претоварена нервна система и стрес.

    СЪСТАВ: в 1 капсула: L-теанин (от Camellia sinensis) 100mg; Маточина екстракт (Melissa officinalis) 100mg; Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 1,4mg; Мелатонин 1mg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: 1 капсула 30 минути преди лягане.

    Производител : ФОРТЕКС Нутрасютикалс

     

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *