Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ТЕРАФЛУ ФОРТЕ Простуда и кашлица 16 капсули

    Производител: GlaxoSmithKline
    Терафлу Форте Простуда и Кашлица капсули се използва за краткосрочно облекчаване на симптомите на простуда, втрисане и грип. Тези симптоми включват лека и умерена болка, треска, температура, запушен нос и продуктивна кашлица. Терафлу Форте Простуда и Кашлица е лекарствен продукт за възрастни, пациенти в старческа възраст и юноши на и над 16 години.
    Складова единица: 49647
    10,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Как действа Терафлу Форте Простуда и Кашлица капсули: парацетамолът повлиява болката (аналгетичен ефект) и треската (понижава температурата, когато имате треска); фенилефринов хидрохлорид е назален деконгестант - отпушва носа и Ви помага да дишате по-лесно, като намалява подуването на носната лигавица; гвайфенезин е отхрачващо средство, което разгражда секрета и облекчава продуктивната кашлица.

    СЪСТАВ: 500mg/ 6,1mg/ 100mg
    Парацетамол/ Фенилефринов хидрохлорид/ Гвайфенезин
    Paracetamol/ Phenylephrine hydrochloride/ Guaifenesin

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни, пациенти в старческа възраст и юноши на и над 16 години, с тегло над 50kg: приемайте 2 капсули с вода на всеки 4 до 6 часа при необходимост. Не приемайте повече от 6 капсули (3 дози по 2 капсули) за 24 часа (отговарящи на 3000mg парацетамол, 36,6mg фенилефринов хидрохлорид и 600mg гвайфенезин). Винаги оставяйте поне 4 часов интервал между дозите. Приемайте най-ниската доза, необходима за облекчаване на Вашите симптоми и приемайте продукта за най-кратко време, което е необходимо.

    Производители:
    Delpharm Orleans, 5 avenue de Concyr, Orleans cedex 2, 45071, Франция

    GlaxoSmithKline Consumer Healthcare GmbH & Co. KG, Barthstrasse 4, 80339 Miinchen, Германия

    Опаковка : 16 твърди капсули

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *