Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ТОНУС И ИМУНИТЕТ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на 7-КЕТО (ДХЕА МЕТАБОЛИТ) 25 мг,60 капсули

    7-КЕТО (ДХЕА МЕТАБОЛИТ) 25 мг,60 капсули

    7-Keto DHEA Metabolite Хранителна добавка, 60 капсули Приложение: 7-КЕТО, като метаболит на ДХЕА, допринася за поддържане на нормалното състояние на имунната система и за поддържане на оптимален тонус и жизненост при напредване на възрастта.
    51,60 (BGN)
    Снимка на BetterYou™Витамин В-комплекс орален спрей*25 мл

    BetterYou™Витамин В-комплекс орален спрей*25 мл

    BetterYou В-КОМПЛЕКС е със страхотен вкус, експертно формулиран комплекс от всички 8 витамини от групата на В, включително витамин В12 за поддържане на естествения енергиен метаболизъм. B-complete Oral Spray съдържа най-много бионалични съставки, за да се осигури оптимална абсорбция и метаболизъм от организма. Включително и двете форми на В12, метилкобаламин, за да поддържат естествените енергийни пътища на тялото.
    37,99 (BGN)
    Снимка на L - АРГИНИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - АРГИНИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-аргининът на Natural Factors подпомага функционирането на сърцето, кръвообращението, имунитета и оздравяването. Това е аминокиселина със свободна форма, която е по-ефективна отколкото тази от хранителни източници. Подпомага секрецията на растежния хормон и увеличава производството на азотен оксид в организма за отпускане на кръвоносните съдове и подобряване на кръвопотока.
    33,10 (BGN)
    Снимка на L - ГЛУТАМИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - ГЛУТАМИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-глутаминът на Natural Factors ускорява възстановяването на мускулите, увеличава енергийните нива и подпомага имунитета. Това е аминокиселина в свободна форма, която е по-ефективна отколкото тази от хранителни източници. Приемът на добавки с L-аргинин помага за възстановяване на енергийните нива след интензивна тренировка и ускорява възстановяването. Освен това подобрява здравето на храносмилателната система и подпомага нормалното функциониране на мозъка. Предимства: подпомага имунната система помага за възстановяване на мускулните тъкани след физическа активност подпомага храносмилателната система
    27,55 (BGN)
    Снимка на L - ГЛУТАМИН прах 300 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - ГЛУТАМИН прах 300 г НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-глутаминът е есенциална аминокиселина, която помага за възстановяване след сериозни физически натоварвания или тежки болести. Това е най-изобилната киселина в скелетните мускули и плазмата и е важно хранително вещество за разрастването, оцеляването и възстановяването на клетките, предпазва тялото от възпаление и инфекции, помага за възстановяването при болести или стрес. Приемът на L-глутамин на Natural Factors след сериозна физическа активност защитава мускулните тъкани и подпомага растежа и развитието им. L-глутаминът се предлага под формата на пудра за по-бърза абсорбция, лесно се разтваря във вода и няма никакъв специфичен привкус.
    72,00 (BGN)
    Снимка на L - КАРНОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - КАРНОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-карнозинът е антиоксидант, който предпазва клетките от оксидативен стрес, стимулира клетъчното подмладяване, защитава когнитивната функция и паметта и ускорява възстановяването на мускулите след тренировка. Естествената способност на L-карнозин да предпазва и забавя стареенето го прави идеална хранителна добавка за дълголетие и забавяне на стареенето.
    185,00 (BGN)
    Снимка на L - ТИРОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L - ТИРОЗИН капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    L-тирозинът е аминокиселина, която е необходима за синтеза на протеин и е предшественик на няколко важни вещества включително тироксин, меланин и невротрансмитерите допамин и норепинефрин. Допаминът и норепинефринът са важни хормони, трансмитери на централната нервна система, които помагат за поддържане на доброто настроение, вниманието и фокусирането, когнитивността. Чрез увеличаването на допамина и епинефрина на клетъчно ниво, тирозинът може да помогне за поддържане здравето на нервната система и подобряване на настроението, когнитивността, вниманието и паметта.
    25,55 (BGN)
    Хранителна добавка с минерали и витамини, които подсилват имунната система на Вашето дете и предпазват клетките от оксидативен стрес. С плодов аромат. Може да се приема през пролетта, зимата или целогодишно. Витамини C и Е защитават клетките от оксидативен стрес (антиоксиданти). Витамини В6, В12 и С подобряват работата на имунната система.

    Mултивитамол за деца х50 желирани мечета Dr. Theiss 1+1 Промо пакет

    Хранителна добавка с минерали и витамини, които подсилват имунната система на Вашето дете и предпазват клетките от оксидативен стрес. С плодов аромат. Може да се приема през пролетта, зимата или целогодишно. Витамини C и Е защитават клетките от оксидативен стрес (антиоксиданти). Витамини В6, В12 и С подобряват работата на имунната система.
    19,85 (BGN)
    АбоФарма Вирухелт е комплекс от растителни екстракти в подкрепа на имунната система, чиято иновативна формула подпомага естествената защитна функция на организма.

    АбоФарма Вирухелт капсули*10

    АбоФарма Вирухелт е комплекс от растителни екстракти в подкрепа на имунната система, чиято иновативна формула подпомага естествената защитна функция на организма.
    15,85 (BGN)
    Снимка на АДРЕНАСЕНС капсули 460 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    АДРЕНАСЕНС капсули 460 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Формулата AdrenaSense® поддържа надбъбречните жлези, помага на тялото да се справя със стреса и да насърчава добрия сън.Помага за възстановяване след психически и физически стрес и напрежение.
    47,50 (BGN)
    Натурален антиоксидант. При преждевременно стареене и слаб имунитет.Естествен антиоксидант за отслабване.

    АКАЙ 500 мг капсули*90 Acai Berry Concentrate

    Натурален антиоксидант. При преждевременно стареене и слаб имунитет.Естествен антиоксидант за отслабване. Продуктът Акай на Natural Factors е събран и обработен от плодовете на див акай. Капсулите акай осигуряват супер мощен концентрат 4:1, чудесен начин за набавяне на антиоксиданти.Супер плодов антиоксидант.Гарантирана чистота и биологична активност.
    29,90 (BGN)
    Снимка на АКАЙ 520 мг капсули*60

    АКАЙ 520 мг капсули*60

    Акай е стандартизиран до 10% полифеноли и съдържа и други синергични хранителни вещества. Акай плодът има много голям антиоксидантен капацитет и до 30 пъти по-голямо антиоксидантно действие от червеното вино. Акай представлява супер плод от амазонските дъждовни гори, където се консумира под формата на храна и сок от много години.Висококачествен екстракт,вегетариански капсули,антиоксидант,10% полифеноли.
    70,50 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули*30

    АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули*30

    Alive! Immune Health е висококачествен продукт в подкрепа на имунитета. Натуралната формула съдържа витамини А, С и D, минерала цинк и екстракти от ехинацея и риган. Притежава мощни имуностимулиращи,противовъзпалителни и болкоуспокояващи действия.Спомага срещу вирусни респираторни инфекции.Допринася за намаляване риска от преминаване на вирусната респираторна инфекция в бактериална. Съдейства за улесняване извеждането на секретите.Облекчава симптомите при бронхит, възпалено гърло, кашлица с неясен произход и други състояния на дихателната система.
    38,90 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА *90 желирани таблетки

    АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА *90 желирани таблетки

    Алайв имунна защита осигурява богата формула от витамини (витамин А,C, D,E) минерали (цинк), екстракт от черен бъз, както и патентован комплекс Orchard Fruits™ Garden Veggies™ -смес от овощни плодове( акай бери, ананас, банан, боровинка, грозде, круша, малина, нар, портокал, череша, ябълка, ягода, тиква) и градински зеленчуци ( аспержи, броколи, брюкселско зеле, грах, домат, зеле, карфиол, краставица, морков, спанак) - за максимална подкрепа на имунната система. Подсладен със сироп от органик тапиока, под формата на лесни за прием желирани таблетки.
    63,75 (BGN)
    Алергоцин Дуо за балансирана функция на имунната система. Благоприятства естествените антиалергични и антиоксидантни механизми. Подпомага физиологичните самоочистващи функции на кожата, лигавиците на дихателните пътища.

    АЛЕРГОЦИН ДУО 425 мг капсули*20 + СИРОП*100 мл

    Алергоцин Дуо за балансирана функция на имунната система. Благоприятства естествените антиалергични и антиоксидантни механизми. Подпомага физиологичните самоочистващи функции на кожата, лигавиците на дихателните пътища. Допринася за нормалната функция на храносмилателните ензими. Подкрепя нормалната структура на съединителната тъкан и опорно-двигателния апарат. Поддържа физиологичната устойчивост на организма към различни фактори на околната среда.
    15,90 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 2,00 (BGN) Макс: 185,00 (BGN)
    2 185