Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    УРИКОД за деца сашета*8

    Производител: BIONAT PHARMA
    Урикод влияе благоприятно върху здравето на уринарния тракт - пикочния канал, пикочния мехур, уретерите и бъбреците. Предназначен е за деца над 3 годишна възраст. Съдейства за прочистване на детските пикочни пътища и за повишаване на тяхната устойчивост и защита. Високата ефективност на продукта е гарантирана от синергичното действие на трите активни съставки с доказан благоприятен ефект върху здравето на уринарния тракт.
    Складова единица: 49857
    16,90 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Високата ефективност на продукта е гарантирана от синергичното действие на трите активни съставки с доказан благоприятен ефект върху здравето на уринарния тракт:

    D-маноза - натурален монозахарид, срещащ се в някои плодове, като ябълки и различни видове боровинки. Почти не се усвоява от човешкото тяло. Функционира като незаменима част от естествения процес за очистване на организма. Наличието на достатъчно D-маноза в тялото е от ключово значение за здравето и чистотата на уринарния тракт. Дефицитът й води до намалена устойчивост срещу различни причинители на инфекции. Само 60-90 минути след като е приета, D манозата се излъчва в урината. При движението си извън тялото, активно подпомага прочистването на пикочните пътища.

    Патентован екстракт Cran Max - 100%-ен концентрат от плодове на американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon), известна с многобройните си ползи за човешкото здраве. Цени се високо, тъй като е в състояние да поддържа нормалната работа на уринарния тракт. Това се дължи основно на голямото съдържание на проантоцианидини (PAC). Екстрактът Cran Max е създаден от цели плодове на червена боровинка (плодова пулпа, сок, кожица и семки). Съдържа пълния спектър от ценни компоненти, които взаимно допълват и усилват своето действие. Въпреки че, за най-значими обикновено се посочват проантоцианидините, червените боровинки са богати и на други важни биологичноактивни вещества - антоцианини, полифеноли, танини и др. Те засилват действието на проантоцианидините и осигуряват максимална ефективност на екстракта. Всички активни съставки на Cran Max са капсулирани с помощта на технологията BioShield в обвивка от естествените фибри на плода. По този начин те преминават непроменени през агресивната стомашна среда и се абсорбират бавно и контролирано в тънките черва, което гарантира оптималното им въздействие.

    Витамин D3 - важен фактор от имунната защита на организма. Поддържа устойчивостта срещу бактериални инфекции, включително и тези на уринарния тракт. Във формулата на хранителната добавка витамин D3 работи синергично с D-манозата и екстракта Cran Max, като допълва и подобрява тяхното действие.

    Състав: сукроза, D-маноза, Cran Max, регулатор на киселинността: лимонена киселина, аромат: боровинка на прах, холекалциферол (витамин D3).

    Начин на употреба:

    Препоръчителна дневна доза е 1 саше. Разтворете съдържанието в половин до една чаша вода и изпийте веднага. Може да се приема по всяко време на деня. Минималната продължителност на употреба е 8 дни. За оптимални и дълготрайни резултати се препоръчва едномесечен непрекъснат прием, който при необходимост може да бъде продължен до 3 месеца.

    Съдържание в 1 саше (3 g)
    D-маноза 250 mg
    Cran-Max® - патентован сух екстракт от плодове на червена боровинка (Vaccinium macrocarpon), съдържание на проантоцианидини (РАС) 15 mg: антоцианини, полифеноли, танини 208,Холекалциферол (витамин Д3) 1 μg

    Взаимодействия с медикаменти и други хранителни добавки:

    Може да се приема самостоятелно или заедно с лекарствени и други средства, предписани от лекуващия лекар.

    Предупреждение:

    Да не се предозира. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

    Съхранение: На проветриво и сухо място, при температура 15-25 градуса, далече от достъпа на малки деца.

    Опаковка: 8 сашета.

    Произведен за: БИОНАТ ЕООД, България от ErgoPharma d.o.o., Словения.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *