Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    УРО-3 сироп*150 мл

    Производител: FORTEX
    Сиропът УРО-3 е хранителна добавка, която съдейства за нормализиране състоянието на уринарния тракт. Допринася за естествения процес на прочистване на пикочните пътища. Спомага за възстановяване работата и функциите на уринарния тракт. Съдържа комбинация от четири иновативни активни съставки. Осигурява оптимална грижа за отделителната система.
    Складова единица: z47225
    15,95 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Активни съставки:

    Червена боровинка - нормализира състоянието на уринарния тракт, като затруднява прилепването на бактерии по стените на пикочните пътища.

    D-маноза - природен монозахарид. Допринася за отделяне на бактериите E.coli от стените на пикочните пътища, като ги привлича към себе си и впоследствие ги изхвърля от организма с урината.

    Прополис - уникален пчелен продукт, известен, още, с наименованието клей. Помага за възстановяване на уринарния тракт по естествен начин. Притежава изключително широк спектър на благоприятно въздействие. Подпомага работата на всички системи в организма, в това число и уринарния тракт.

    Витамин С в комбинация със сок от червена боровинка - променят киселинността на урината, създавайки неблагоприятна среда за закрепване и впоследствие развитие на бактерии.

    СЪСТАВ: в 5мл сироп: Концентриран сок от червена боровинка 400mg; Витамин С (L-аскорбинова киселина) 60mg; Д-маноза 40mg; Прополис (стандартизиран екстракт) 35mg.

    Помощни вещества: подсладител: сорбитол, фруктоза, влагозадържащ агент: глицерол, сгъстител: ксантанова гума, консерванти: натриев бензоат и калиев сорбат

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Деца от 1 до 3 години: 5 ml дневно. Деца от 3 до 12 години: 1-2 пъти дневно по 5 ml. Деца над 12 години и възрастни: 2 пъти дневно по 5 ml.

    Разклатете добре флакона преди употреба. Тъй като сиропът съдържа натурални съставки, цветът му може да варира от партида на партида. Не приемайте по-голяма доза от указаната на етикета.

    Внимание!

    Добавката не е заместител на разнообразното хранене.
    Прекомерната консумация може да предизвика слабителен ефект.

    Съхранение: На недостъпно за деца място при стайна температура.

    Опаковка: 150 мл.

    Производител: ФОРТЕКС Нутрасютикалс, България.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *