Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ФИТОЛОР сироп за гърло*100 мл

    Производител: FORTEX
    Фитолор е със специално създадена формула за здраво гърло и съдържа екстракт от цвят на лайка и екстракт от корен на бяла ружа. Комбинацията между двете съставки оказва благоприятен ефект върху бронхиалния секрет и кашлицата.
    Складова единица: 23076
    4,99 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Фитолор сироп е създаден специално за здраво гърло и съдържа екстракт от цвят на лайка и екстракт от корен на бяла ружа. Комбинацията между двете съставки оказва благоприятно въздействие върху дихателните пътища.

    Фитолор сироп за здраво гърло намалява дразнещите усещания и сухотата в гърлото. Подпомага функцията на дихателните пътища. Успокоява възпалените тъкани и кашлицата. Има отхрачващо действие и антибактериални свойства. Повлиява добре астмата.

    СЪСТАВ: в 20ml:
    екстракт от корените на бяла ружa 624mg; екстракт от цветовете на лайка 500mg.

    Помощни вещества:
    захар; вода; консерванти - калиев сорбат, натриев бензоат; регулатор на киселинността - лимонена киселина.

    Действие на активните съставки

    ЛАЙКА - препоръчва се за всякакви респираторни заболявания и е задължителна за по-бързото и ефикасно преминаване на болестите на горните дихателни пътища. Тя притежава силно изразени антибактериални, противовъзпалителни, противоалергични, противовирусни и болкоуспокояващи свойства. Цветовете на лайката съдържат етерично маслени масла и флавоноиди, които имат омекотяващо, противовъзпалително и антисептично действие. Благодарение на противоалергичното си действие повлиява добре симптомите на астма.

    БЯЛА РУЖА - бялата ружа намалява сухотата и раздразнението в гърлото и гърдите, предизвикани от кашлицата, и успокоява възпалените тъкани; действа отхрачващо при възпаления на дихателните пътища - ангина, суха кашлица, ларингит, бронхит, коклюш. Използват се корените на растението, които съдържат захари, слузни вещества, пектини, скорбяла, танини, липиди и флавоноиди. Бялата ружа има противовъзпалително и омекотяващо действие. Слузните вещества предпазват лигавицата на гърлото от дразнения.

    Фитолор сироп е подходящ и за деца.

    Не е подходящ за диабетици.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: За деца над 12 години и възрастни: 6 пъти по 5ml (1 ч. л.). За деца от 6 до 12 години: 5 пъти по 5ml (1 ч. л.). За деца от 3 до 6 години: 4 пъти по 5ml (1 ч. л.). За деца под 3 години – след консултация с лекар.

    Съхранение: На сухо, недостъпно за деца място, при температура от 5 до 25 °С.

    Опаковка: 100 мл

    Производител:
    Фортекс Нутрасютикалс, България

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Хранителна добавка с минерали и витамини, които подсилват имунната система на Вашето дете и предпазват клетките от оксидативен стрес. С плодов аромат. Може да се приема през пролетта, зимата или целогодишно. Витамини C и Е защитават клетките от оксидативен стрес (антиоксиданти). Витамини В6, В12 и С подобряват работата на имунната система.

    Mултивитамол за деца х50 желирани мечета Dr. Theiss 1+1 Промо пакет

    Хранителна добавка с минерали и витамини, които подсилват имунната система на Вашето дете и предпазват клетките от оксидативен стрес. С плодов аромат. Може да се приема през пролетта, зимата или целогодишно. Витамини C и Е защитават клетките от оксидативен стрес (антиоксиданти). Витамини В6, В12 и С подобряват работата на имунната система.
    19,85 (BGN)