Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ФЛОТЕН Пробиотик капсули*20

    Производител: TEAM PRO
    ФЛОТЕН е пробиотик , който благоприятства нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и стимулира нормалната перисталтика на червата. Този продукт допринася за правилното разграждане и усвояване на макро- и микронутриентите, подпомага имунната система и е подходящ за употреба по време и след антибиотично лечение. Тази мощна пробиотична формула, съчетава в себе си 10 различни микробиологични култури. Това обуславя многостранното синбиотично действие, което допринася за нормална стомашно-чревна функция. Във Флотен се съдържат 12.5 милиарда жизнени клетки на грам вещество. Специалната технология на добиване на суровината е причина за това пробиотичният комплекс да е устойчив на стомашни киселини и жлъчни соли.
    Складова единица: 48542
    30,20 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Активни съставки:

    Lactobacillus acidophilus DDS-1 е високоефективен щам, естествен обитател на червата, устната кухина и женските полови органи. Lactobacillus acidophilus DDS-1 подпомага производството на витамин К и ензима, който разгражда захарите в млечните продукти - лактаза. Подпомага храносмилателните процеси и спомага за поддържането на естествен баланс на чревната флора.

    Lactobacillus casei се среща в храносмилателната система и уринарния тракт, както и в някои ферментирали храни (напр.: кисело мляко). Въздейства на някои метаболитни фактори като телесното тегло и нивата на инсулин в организма.

    Lactobacillus paracasei подпомага храносмилателната функция и защитните сили. Спомага за увеличаване нивата на енергия.

    Lactobacillus plantarum се добива от растения и е естествен обитател на червата при хора и животни. Благоприятства нормалната чревна пропускливост.

    Lactobacillus rhamnosus се използва при бебета и деца и спомага за нормалното функциониране на стомаха и червата. При възрастни оказва благоприятен ефект върху чревната флора след престой в болница, химиотерапия или смяна на климата.

    Bifidobacterium bifidum подпомага действието на храносмилателната система и „добрите бактерии” в чревната система.

    Bifidobacterium breve стимулира нормалното функциониране на дебелото черво и имунната система.

    Bifidobacterium lactis оказва благоприятен ефект при непоносимост към лактоза и същевременно стимулира имунната система. Подпомага поддържането на здравословни нива на холестерола.

    Bifidobacterium longum спомага за поддържането на здравословен баланс на стомашно-чревния тракт.

    Streptococcus thermophilus се използва за създаване на млечна киселина. Този щам разгражда лактозата в киселината, затова е много подходяща добавка за хора с непоносимост към лактоза. Стимулира имунната система и подпомага здравето на дебелото черво.

    Пребиотикът фруктоолигозахариди създава благоприятна среда за развитието и оптималната активност на щамовете, включени в пробиотичния комплекс.

    СЪСТАВ: в 1 капсула: Bifidobacterium lactis 2,25; Lactobacillus acidophilus DDS1 2,0; Lactobacillus casei 1,5; Lactobacillus rhamnosus 1,5; Lactobacillus paracasei  1,0; Lactobacillus plantarum 1,0; Streptococcus thermophilus 1,0; Bifidobacterium bifidum  0,75; Bifidobacterium breve 0,75; Bifidobacterium longum 0,75 (млрд. CFU/g).

    Не съдържа мляко, лактоза, глутен, пшеница, соя, прости захари, царевица, яйца, мая, изкуствени аромати и консерванти.

    Начин на употреба: По 1 капсула на ден.

    Най-подходящото време за прием e сутрин на гладно. Изчакайте поне 10-15 минути след приема на Флотен преди да се храните, защото стомашната киселина, която ще се освободи, за да обработи постъпилата храна, може да повлияе върху ползотворните бактерии. Препоръчително е да се приема минимум 3 часа след прием на антибиотици.

    Не приемайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките. При прием на антикоалуганти, предстояща операция или наличие на бременност е необходимо да се консултирате с Вашия лекар преди да приемате лекарства или хранителни добавки.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *