Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ХЕРПЕКС КРЕМ*50 мг

    Производител: FORTEX
    ХЕРПЕКС крем се използва за лечение на ранни признаци и симптоми (напр. изтръпване, сърбеж или зачервяване) на херпес по устните и лицето, за да намали риска от прогресиране на херпеса до мехури.
    Складова единица: 48700
    8,95 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    ХЕРПЕКС крем е лекарствен продукт за кожно приложение. Ацикловир, активното вещество на ХЕРПЕКС крем, принадлежи към група лекарства, известни като противовирусни. ХЕРПЕКС крем е показан при лечението на лабиални херпесни лезии (в зоната около устата) в резултат на инфекция от Herpes simplex вирус тип 1.

    Ако херпесът прогресира до мехури, ацикловир (активното вещество на ХЕРПЕКС крем) ще съкрати процеса на лечение приблизително от половин до един ден, в сравнение с крем без наличие на ацикловир.

    СЪСТАВ: 1g от крема съдържа 50mg ацикловир/aciclovir(5% ацикловир, w/w)

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни и деца над 12-годишна възраст: Нанасяйте крема 5 пъти дневно, на всеки четири часа (приблизително на всеки 3 – 4 часа, докато сте будни). Прилагайте ХЕРПЕКС крем в продължение на 4 дни. Ако херпесът не се повлиява, можете да продължите лечение до 10 дни. Консултирайте се с Вашия лекар, ако и след 10 дни все още имате симптоми. Не прилагайте това лекарство при деца под 12 години.

    Опаковка:туба 50 гр

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *