Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ХИГИЕНА НА НОСА

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на КУИКС АКЮТ Спрей за нос*100 мл

    КУИКС АКЮТ Спрей за нос*100 мл

    КУИКС АКЮТ Спрей за нос осигурява естествено почистване и отпушване на носа. Помага за облекчаване на запушените и раздразнени носни канали вследствие на настинки, грип, алергии или алергичен ринит. Втечнява секрета и по този начин позволява отделянето му от носа, например при настинки и алергии. Облекчава локалните симптоми на остри инфекции на горните дихателни пътища, както и на острия и хроничен риносинузит.
    13,40 (BGN)
    Куикс Дейли втечнява секрета и по този начин позволява отделянето му от носа, например при настинки и алергии. Облекчава локалните симптоми на остри инфекции на горните дихателни пътища, както и на острия и хроничен риносинузит.

    КУИКС Дейли спрей за нос*100 мл

    Куикс Дейли втечнява секрета и по този начин позволява отделянето му от носа, например при настинки и алергии. Облекчава локалните симптоми на остри инфекции на горните дихателни пътища, както и на острия и хроничен риносинузит. Ефективно и напълно промива носа, за да намали броя на бактериите, вирусите, алергените и полените, коричките, праха и прекомерното количество секрет. Има овлажняващ ефект и облекчава дразненето.
    13,60 (BGN)
    Куикс екстра е натурално средство срещу запушен нос и запушени синуси. Куикс екстра съдържа вода от Атлантическия океан с ценни минерали и микроелементи, както и евкалиптово масло.

    КУИКС Екстра спрей за нос*30 мл

    Куикс екстра е натурално средство срещу запушен нос и запушени синуси. Куикс екстра съдържа вода от Атлантическия океан с ценни минерали и микроелементи, както и евкалиптово масло. Концентрацията на сол в Куикс екстра (еквивалентна на приблизително 2,6 % NaCl) е по-висока, отколкото тази на лигавицата на носа (хипертоничен солен разтвор), като по този начин създава осмотично налягане, което подпомага отпушването.
    10,80 (BGN)
    Куикс софт е натурално средство за облекчаване на чувствителната носна лигавица, като помага за запазването на влажността й, както и за правилното филтриране и овлажняване на въздуха. Това допринася за запазването на здрава лигавица на носната кухина.

    КУИКС Софт спрей за нос*30 мл

    Куикс софт е натурално средство за облекчаване на чувствителната носна лигавица, като помага за запазването на влажността й, както и за правилното филтриране и овлажняване на въздуха. Това допринася за запазването на здрава лигавица на носната кухина.
    9,90 (BGN)
    Кукс спрей се препоръчва при простуда, грип и алергии, придружени от запушен или течащ нос. КУИКС облекчава запушения нос, помага за възстановяване на нормалните функции и улеснява дишането през носа.

    КУИКС Спрей за нос 2,6%*30 мл

    Кукс спрей се препоръчва при простуда, грип и алергии, придружени от запушен или течащ нос. КУИКС облекчава запушения нос, помага за възстановяване на нормалните функции и улеснява дишането през носа.
    9,90 (BGN)
    Лихенсед Спрей за нос е медицинско изделие, предназначено за почистване на носната кухина. Продуктът съдържа физиологичен разтвор, който благоприятства назалната деконгесия (отстраняването на секрети от носната кухина) и улеснява дишането.

    Лихенсед Спрей за нос*15 мл Абофарма

    Лихенсед Спрей за нос е медицинско изделие, предназначено за почистване на носната кухина. Продуктът съдържа физиологичен разтвор, който благоприятства назалната деконгесия (отстраняването на секрети от носната кухина) и улеснява дишането.
    9,95 (BGN)
    МомаНос се използва за лечение на симптомите на сенна хрема (наречена също сезонен алергичен ринит) при възрастни, след диагностициране от лекар на сезонен алергичен ринит. МомаНос намалява подуването и дразненето в носа и по този начин облекчава кихането, сърбежа и запушения или течащ нос, причинени от сенна хрема.

    МомаНос спрей за нос 50 мкг дози*60

    МомаНос съдържа активното вещество мометазонов фуроат, от групата на лекарствата, наречени кортикостероиди. Когато мометазонов фуроат се в пръска в носа, спомага за облекчаване на възпалението (подуване и дразнене в носа).МомаНос се използва за лечение на симптомите на сенна хрема (наречена също сезонен алергичен ринит) при възрастни, след диагностициране от лекар на сезонен алергичен ринит. Сенната хрема, която се появява през определени периоди в годината, е алергична реакция причинена от вдишването на полени от дървета, треви, плевели, както и плесени и гьбични спори. МомаНос намалява подуването и дразненето в носа и по този начин облекчава кихането, сърбежа и запушения или течащ нос, причинени от сенна хрема.
    17,50 (BGN)
    Muconasal Plus Spray облекчава отока на носната лигавица при възпаление на горните дихателни пътища и сенна хрема. Активната съставка в спрея - трамазолин хидрохлорид, притежава съдосвиващ ефект и веднага намалява отока на лигавицата на носа.

    МУКОНАЗАЛ ПЛЮС спрей за нос 10мл

    Muconasal Plus Spray облекчава отока на носната лигавица при възпаление на горните дихателни пътища и сенна хрема. Активната съставка в спрея - трамазолин хидрохлорид, притежава съдосвиващ ефект и веднага намалява отока на лигавицата на носа. Това довежда до незабавно и продължително намаляване на отока и на назалния секрет. Обикновено след 5 минути, след приложение на Муконазал плюс настъпва локално свиване на съдовете, което трае от 8 до 10 часа.
    11,40 (BGN)
    Снимка на МУКОПЛАНТ Морска вода Спрей за нос x20 мл Dr. Theiss

    МУКОПЛАНТ Морска вода Спрей за нос x20 мл Dr. Theiss

    Мукоплант морска вода спрей за нос овлажнява сухата носна лигавица, втечнява носния секрет, съдейства за отсраняването му и отпушване на носа при ринити и риносинузити. Допълнително повишава локалния имунитет на носната лигавица,подходящ е и при алергичен ринит, за ежедневна хигиена и протекция на носната лигавица при работещи в запрашена среда. За превенция при деца с чести инфекции на горните дихателни пътища.
    7,30 (BGN)
    Низита унгвент е лекарствен продукт под формата на маз, който се използва за подпомагане лечението в случаи на запушен нос (напр. при хрема), за почистване и хидратиране на носната лигавица (при сух въздух), за омекотяване на крусти. Продуктът е подходящ за прилагане както при възрастни, така и при деца и бебета.

    НИЗИТА маз при суха носна лигавица*20 гр

    Низита унгвент е лекарствен продукт под формата на маз, който се използва за подпомагане лечението в случаи на запушен нос (напр. при хрема), за почистване и хидратиране на носната лигавица (при сух въздух), за омекотяване на крусти. Продуктът е подходящ за прилагане както при възрастни, така и при деца и бебета. Низита използва лечебната сила на натриевия хлорид (готварска сол). При запушен нос поддържа лигавицата на носа влажна и подпомага неговото бързо отпушване. При суха и покрита с крусти носна лигавица Низита я овлажнява и води до бързото й възстановяване. При малки деца и кърмачета, които не могат самостоятелно да издухат носа си, Низита спомага за почистването на ноздрите и запазването на естествената защитна функция на носната лигавица.
    14,20 (BGN)
    Nosko Аспиратор за нос за изсмукване с уста е медицинско изделие, което се използва за отстраняване на секретите, които са се събрали в носа на вашето бебе или дете, като по този начин спомага за облекчаване на неговото дишане, избягвайки възможни усложнения.

    НОСКО Aспиратор за нос за изсмукване с уста

    Nosko Аспиратор за нос за изсмукване с уста е медицинско изделие, което се използва за отстраняване на секретите, които са се събрали в носа на вашето бебе или дете, като по този начин спомага за облекчаване на неговото дишане, избягвайки възможни усложнения. Nosko Аспиратор за нос е изключително лесен за използване и за почистване, безопасен, безшумен, заема малко място, може да се стерилизира, направен от медицинска пластмаса без Бизфенол А, която е биосъвместима и не предизвиква дразнене и алергии. Подходящ за новородени.
    12,60 (BGN)
    Снимка на НОСКО НАЗАЛЕН СПРЕЙ 30 мл

    НОСКО НАЗАЛЕН СПРЕЙ 30 мл

    Изотоничен разтвор на морска вода за бебета над 3м., деца и възрастни. За ежедневна назална хигиена. Благоприятства прочистването на носната кухина, като премахва носните секрети и корички, овлажнява носната лигавица, като я предпазва от проникване на микроорганизми и замърсявания (фини частици в атмосферата). Намалява и успокоява локалните процеси, като по този начин подпомага дишането, особено при бебета и деца. Носната хигиена играе важна роля и спомага за елиминиране на алергените и облекчаване на симптомите при запушен нос. 100% натурално активни съставки, без консерванти.
    5,20 (BGN)
    Олинт е лекарствен продукт без лекарско предписание във вид на спрей за нос подходящ за деца от 2-6 години, който се прилага при остра хрема, пристъпи на обилна носна секреция , алергична хрема. Той има съдосвиващ ефект и с това намалява отока на лигавицата и води до подобрено оттичане на секрета.

    ОЛИНТ 0,05% спрей за нос за деца*10 мл

    Олинт е лекарствен продукт без лекарско предписание във вид на спрей за нос подходящ за деца от 2-6 години, който се прилага при остра хрема, пристъпи на обилна носна секреция , алергична хрема. Той има съдосвиващ ефект и с това намалява отока на лигавицата и води до подобрено оттичане на секрета. Също така спреят за нос Olynth улеснява оттока на секрецията в случаи на параназален синузит и при катар на тубалната част на средно ухо при простуда.
    8,90 (BGN)
    Олинт спрей за нос принадлежи към група лекарства, наречени симпатикомиметици. Той има съдосвиващ ефект и с това намалява отока на лигавицата и води до подобрено оттичане на секрета

    ОЛИНТ 0,1% спрей за нос*10 мл

    Олинт спрей за нос принадлежи към група лекарства, наречени симпатикомиметици. Той има съдосвиващ ефект и с това намалява отока на лигавицата и води до подобрено оттичане на секрета. Симптоматично облекчение на назална конгестия и подуване, свързани с инфекции на горните дихателни пътища или с ринит с различна етиология, като напр. алергичен ринит, вазомоторен ринит или ринит, свързан с инфекции на горните дихателни пътища.
    8,85 (BGN)
    Олинт Хидра e лекарствен продукт без лекарско предписание за възрастни и деца над 6 години. За намаляване отока на носната лигавица при остра хрема, пристъпи на обилен носен секрет, алергична хрема, остри синуити. Отпушва носа и синусите, овлажнява и защитава лигавицата на носа.

    ОЛИНТ ХИДРА 0.1%*10 мл

    Олинт Хидра e лекарствен продукт без лекарско предписание за възрастни и деца над 6 години. За намаляване отока на носната лигавица при остра хрема, пристъпи на обилен носен секрет, алергична хрема, остри синуити. Отпушва носа и синусите, овлажнява и защитава лигавицата на носа.
    11,20 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 4,00 (BGN) Макс: 22,00 (BGN)
    4 22