Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ХИГИЕНА НА НОСА

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на PIC МИКРОНИЗИРАН НАЗАЛЕН ДУШ Rino Shower

    PIC МИКРОНИЗИРАН НАЗАЛЕН ДУШ Rino Shower

    Микронизиращото назално устройство се прилага в комбинация с компресорните инхалатори за промивка на носните кухини и носоглътката. Генерираните от назалния душ микрочастици са с изключително малки размери и достигат свободно дяловете на горните дихателни пътища при аерозолна терапия. Подходящ за деца и възрастни. Rino Shower може да се използва преди аерозолна терапия, за да увеличи нейната ефективност, чрез прочистване на горните дихателни пътища. Може да се прилага за терапия, чрез добавяне на медикамент или само за почистване на ноздрите от секрет.Отстранява и втечнява секретите от мукозната лигавица и хидратира мукозната мембрана.
    19,99 (BGN)
    Снимка на БЕБИКАП Спрей морска вода за нос 30мл

    БЕБИКАП Спрей морска вода за нос 30мл

    Babycap изотоничен разтвор на морска вода с микроелементи за ежедневна хигиена на носа при деца и бебета от 1 месец на живота. Благодарение на деликатната технология спреят Babycap позволява да се отпуши и почисти носа, да се предотврати развитието на възпалителната реакция на лигавицата на задната част на гърлото. Контактът между разтвора и лигавицата на носа позволява да се абсорбират минералните соли и елементи на морска сол.
    5,65 (BGN)
    Снимка на БЕЙБИКАП  Ампули физиологичен разтвор 10*5мл

    БЕЙБИКАП Ампули физиологичен разтвор 10*5мл

    Babycap ампули физиологичен разтвор за нос и очи ампули стерилен разтвор за промивки на носа и очите както и за употреба при инхалации. Физиологичният разтвор може да се използва при новородени, деца и възрастни. Физиологичният разтвор улеснява почистването на бебешкия нос, запушващ се със слуз. Той помага за по-бързото извеждане на секретите от носа. Благодарение на овлажняващия ефект, той бързо успокоява сухата носна лигавица при възрастни.
    4,10 (BGN)
    KIDS VITs Becutan изотоничен разтвор за нос без консерванти. Ежеденвен хигиенен разтвор за нос, предназначен да помогне за изчистването и пречистването на носния канал.

    БЕКУТАН КИДС ВИТС Изотоничен разтвор за нос*30 мл

    KIDS VITs Becutan изотоничен разтвор за нос без консерванти. Ежеденвен хигиенен разтвор за нос, предназначен да помогне за изчистването и пречистването на носния канал.
    19,99 (BGN)
    Снимка на ДЕЛМАР ПАНТЕНОЛ СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

    ДЕЛМАР ПАНТЕНОЛ СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

    За поддържане на ежедневна хигиена на носната кухина.При настинка, назална обструкция, хрема с алергичен произход, раздразнена и суха носна лигавица с нарушена физиологична функция. При пациенти, предразположени към изсушаване на лигавицата, в среда, в която се използват климатични системи и по време на пътуване.Преди употреба на предписани лекарства за носната кухина (капки) за промиване и подобряване на контакта между носната лигавица и лекарството.След употреба на предписани лекарства за носната кухина (капки) за подобряване процеса на епителизация на наранената лигавица.
    7,89 (BGN)
    Снимка на ДЕЛМАР СЕНСИТИВ С АЛОЕ СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

    ДЕЛМАР СЕНСИТИВ С АЛОЕ СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

    За поддържане на ежедневна хигиена на носната кухина.При настинка, назална обструкция, хрема с алергичен произход, раздразнена и суха носна лигавица с нарушена физиологична функция. При пациенти, предразположени към изсушаване на лигавицата, в среда, в която се използват климатични системи и по време на пътуване.Преди употреба на предписани лекарства за носната кухина (капки) за промиване и подобряване на контакта между носната лигавица и лекарството.След употреба на предписани лекарства за носната кухина (капки) за подобряване на процеса на епителизация на наранената носна лигавица.
    7,89 (BGN)
    Снимка на ДЕЛМАР СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

    ДЕЛМАР СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

    ДЕЛМАР спрей за нос е разтвор е предназначен за носната лигавица с нарушена физиологична функция и за ежедневна хигиена на носната кухина. Делмар спрей за нос възстановява естествената влажност, възможността за самопочистване и защитава от процеса на изсушаване на носната лигавица.
    7,89 (BGN)
    Снимка на ДЕЛМАР ФРЕШ С ЕВКАЛИПТ СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

    ДЕЛМАР ФРЕШ С ЕВКАЛИПТ СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

    За поддържане на ежедневна хигиена на носната кухина.При синузит.При настинка, назална обструкция, хрема с алергичен произход, раздразнена и суха носна лигавица с нарушена физиологична функция. При пациенти, предразположени към изсушаване на лигавицата, в среда, в която се използват климатични системи и по време на пътуване.
    7,89 (BGN)
    Снимка на ДЕЛМАР ХИПЕРТОНИК СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

    ДЕЛМАР ХИПЕРТОНИК СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

    За поддържане на ежедневната хигиена на носната кухина.При пациенти с назална обструкция, настинка и хрема с алергичен произход, както и при пациенти със суха и раздразнена носна лигавица с нарушена физиологична функция.При пациенти, предразположени към изсушаване на носна лигавица в среда, в която се използват климатични системи.
    8,70 (BGN)
    Допелхерц® актив Морска вода Спрей за нос Подходящ при ринит е продукт, съдържащ изотоничен разтвор на морска сол и етерични масла от мента и евкалипт за нежно, естествено почистване и овлажняване на носната лигавица.

    Допелхерц актив Морска вода спрей за нос Подходящ при ринит*20 мл

    Допелхерц® актив Морска вода Спрей за нос Подходящ при ринит е продукт, съдържащ изотоничен разтвор на морска сол и етерични масла от мента и евкалипт за нежно, естествено почистване и овлажняване на носната лигавица. Финият аерозол на спрея за нос Допелхерц® актив Морска вода представлява нежно помощно средство, което може да се използва и като съпътстващ продукт при лечение на горните дихателни пътища – за ноздрите, носните синуси и чувствителната носна лигавица.
    7,40 (BGN)
    Eucalyplus съдържа хипертонична вода с ароматни масла от евкалипт , лайка и мирта . Недразнещата формула на Eucalyplus може да се използва редовно, напълно безопасно. Този спрей за нос е идеален за прочистване на носа, за почистване на носа и за нежна хидратация на носните кухини.

    ЕУКАЛИПЛЮС Форте спрей за нос*20 мл

    Eucalyplus съдържа хипертонична вода с ароматни масла от евкалипт , лайка и мирта . Недразнещата формула на Eucalyplus може да се използва редовно, напълно безопасно. Този спрей за нос е идеален за прочистване на носа, за почистване на носа и за нежна хидратация на носните кухини.
    17,90 (BGN)
    Снимка на ЙАЛОКЛИЙН НАЗАЛЕН СПРЕЙ 30 мл

    ЙАЛОКЛИЙН НАЗАЛЕН СПРЕЙ 30 мл

    Йалоклийн назален спрей за нос хидратира носната лигавица по естествен начин , предотвратява сухотата, втечнява носния секрет и улеснява елиминирането му, облекчава дишането. Може да се използва и за лечение в случаите на прекомерна назална секреция от носа,остри или хронични ринити, раздразнения от външни замърсители на околната среда, прах, полен, морска вода и др.,настинка и грип,синузит и риносинузит,ринофарингит, рани след операции на носа.
    21,45 (BGN)
    Cavisept 3% ампули е медицинско изделие с хипертоничен разтвор на натриев хлорид за инхалаторно приложение. Посредством осмотичния ефектна ампулите се повишава мобилизацията на секрецията на долните дихателни пътища и се предотвратява изсъхването на бронхиалната мукоза. Имат имуномодулиращо и антибактериално действие. Могат да бъдат използвани с ултразвукови или пневматични пулверизатори.

    КАВИСЕПТ за инхалации 3% 4 мл ампули*18

    Cavisept 3% ампули е медицинско изделие с хипертоничен разтвор на натриев хлорид за инхалаторно приложение. Посредством осмотичния ефектна ампулите се повишава мобилизацията на секрецията на долните дихателни пътища и се предотвратява изсъхването на бронхиалната мукоза. Имат имуномодулиращо и антибактериално действие. Могат да бъдат използвани с ултразвукови или пневматични пулверизатори.
    13,75 (BGN)
    Пълен комплект за изплакване на носа и синусите при възрастни и деца над 4 г.При синузит, ринит, преди и след хирургична операция на носа и синусите, наличие на високи нива на запрашаване или прекомерно сух въздух, за овлажняване на носната лигавица след лечение с лекарствени продукти за приложение в носа.

    КлинСин мед Джуниър Комплект за носни промивки сашета*16+Душ-бутилка

    Пълен комплект за изплакване на носа и синусите при възрастни и деца над 4 г. При синузит, ринит, преди и след хирургична операция на носа и синусите, наличие на високи нива на запрашаване или прекомерно сух въздух, за овлажняване на носната лигавица след лечение с лекарствени продукти за приложение в носа.
    20,20 (BGN)
    Пълен комплект за изплакване на носа и синусите при възрастни и деца над 12 г.При синузит, ринит, преди и след хирургична операция на носа и синусите, наличие на високи нива на запрашаване или прекомерно сух въздух, за овлажняване на носната лигавица след лечение с лекарствени продукти за приложение в носа.

    КлинСин мед за носни промивки сашета*30

    Допълнителен комплект за изплакване на носа и синусите при възрастни и деца над 12 г.При синузит, ринит, преди и след хирургична операция на носа и синусите, наличие на високи нива на запрашаване или прекомерно сух въздух, за овлажняване на носната лигавица след лечение с лекарствени продукти за приложение в носа.
    10,20 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 4,00 (BGN) Макс: 22,00 (BGN)
    4 22