Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    МЕНОСАН таблетки*60 Хималая

    Производител: Himalaya Drug Company
    Меносан е уникален билково-минерален продукт, който прави прехода към менопаузата плавен и допринася за избягване на кратко- и дълговременни прояви на това състояние. МЕНОСАН съдейства за облекчаване на климактеричните оплаквания като топли вълни, нощни изпотявания, главоболие, раздразнителност, лесна уморяемост, безсъние и склонност към депресия.
    Складова единица: 17460
    7,95 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Добро самочувствие по време на менопауза.

    Менопаузата е преходен период, през който настъпват сериозни физиологични, гинекологични, а понякога и социални промени.

    МЕНОСАН е разработен на базата на рецепти на най-древната наука за живота Аюрведа, допълнително подложени на задълбочени научни и клинични изпитания.

    Съдържащите се в Меносан компоненти са богати на калций и магнезий от естествен произход, на фитоестрогени и други биологично активни вещества, които подпомагат използването на хормоните в организма и допринасят за нормализиране на хормоналния баланс в него, подпомагат имунната система, спомагат за облекчаване на костно-ставните и мускулни болки, тонизират нервната система.

    МЕНОСАН съдейства за облекчаване на климактеричните оплаквания като топли вълни, нощни изпотявания, главоболие, раздразнителност, лесна уморяемост, безсъние и склонност към депресия.

    СЪСТАВ: в 1 таблетка: Saraca indica (Ашока) 130mg, Asparagus racemosus (Шатавари) 110mg, Centella asiatica (Готу кола) 50mg, Terminalia chebula (Харитаки) 110mg, Glycyrrhiza glabra (Женско биле) 100mg, Sida cordifolia 105mg, Kukkutandatvak Bhasma 125mg, Zahamohra Bhasma 125mg, Zahabra Bhasma 125mg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: По 1 таблетка 2 пъти дневно.

    Противопоказания: Да не се приема при хормонозависими тумори!

    Странични ефекти: няма.

    Съхранение:  На хладно и сухо място, недостъпно за малки деца. Да не се държи в хладилник.

    Опаковка: 60 таблетки

    Производител: HIMALAYA DRUG, Индия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *