Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЦИСТОН таблетки*60 Хималая

    Производител: Himalaya Drug Company
    Грижа за бъбреците и уринарния тракт. Редовното приемане на Цистон допринася за оптимално функциониране на бъбреците и уринарния тракт. Има благоприятен ефект върху дейността на отделителната система. Съдейства за поддържане на нормално алкално-киселинно равновесие /ph/ на урината и нормално излъчване на пикочна киселина в урината.
    Складова единица: 12017
    4,35 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Показания:

    За профилактика на бъбречни заболявания.
    При инфекции на уринарния тракт.
    При камъни в бъбреците - действа превантивно срещу повторното им образуване.
    При бъбречни колики и дисфункции.
    При подагра.

    Активни съставки:

    Гокшура - билка, известна с повлияването на урогенитални заболявания като инфекции на пикочния мехур, пикочните пътища и камъни в бъбреците. Има благоприятно действие срещу дизурия и кристалурия. Предотвратява отлагането, натрупването и пренасищането на камъкообразуващи съединения в урината. Действа антимикробно.

    Shilapushpa (Didymocarpus pedicellata) - известна със способността си да предотвратява образуването или да облекчава симптомите на камъни в бъбреците. Тя подпомага разграждането на камъни в бъбреците. Има антимикробни свойства.

    Pasanabheda (Saxifraga Ligulata) - има диуретичен, антимикробен и успокояващ ефект. Благодарение на високото съдържание на клей, билката успокоява и предпазва от възпаления и раздразнения на тъканите. Като диуретик, тя помага за изхвърлянето на малки камъни заедно с урината.

    СЪСТАВ: в 1 таблетка: Didymocarpus pedicellata (Shilapushpa) 65mg; Saxifraga liquidata (Pasanabheda) 49mg; Rubia cordifolia 16mg; Cyperus scardiosus 16mg; Achyranthes aspera 16mg; Onosma bracteatum 16mg; Vernonia cinerea 16mg; Shilajeet purified 13mg; Lime Silicate Calx 16mg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: По 2 таблетки 3 пъти дневно.

    Опаковка: 60 таблетки.

    Производител: The Himalaya Drug Company, Индия.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *