Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ХИТОЗАН Зелено кафе капсули*60

    Производител: FORTEX
    ХИТОЗАН Зелено кафе извежда назнините от организма.Регулира метаболизма на макрохранителните вещества.Поддържа нормална концентрация на глюкоза в кръвта.Регулира излишното влечение към сладки храни.
    Складова единица: 45431
    18,90 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Предназначение: 

    Хитозан Зелено кафе поддържа здравословно тегло,извежда мазнините от организма,регулира метаболизма на макрохранителните вещества,поддържа нормална концентрация на глюкоза в кръвта,регулира излишния апетит към сладки храни.

    Активни съставки:

    Екстракт от Зелено кафе, стандартизиран до 50% хлорогенови киселини - извлича се от зърната на сурово (зелено) кафе, които все още не са термично обработени. Хлорогеновите киселини, на които е богато зеленото кафе, оказват следните полезни ефекти върху организма: влияят благоприятно за поддържане на здравословно тегло,намаляват усвояването на въглехидрати в храносмилателния тракт, в резултат на което се намалява абсорбцията на глюкоза от организма,стимулират и ускоряват метаболизма на хранителните вещества.

    Хитозан 90% деацетилизиран - аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни,доставя естествени хранителни влакна,спомага за извеждане на мазнините от организма, като се свързва с тях в неусвоими съединения, което помага за нормализиране на теглото.

    Хром - подкрепя нормалния метаболизъм на хранителните вещества,улеснява действието на инсулина в организма,поддържа нормални концентрации на кръвната захар,подобрява усвояването на глюкоза в клетките,понижава апетита за сладки изделия,стопява мазнините,спомага за натрупването на мускулна маса и засилва енергийния синтез.

    Една капсула съдържа:

    Green Coffee Bean Extract (екстракт от зърна на Зелено Кафе, стандартизиран до 50% хлорогенови киселини) - 200 mg;

    Chitosan (Хитозан 90% деацетилиран) - 200 mg;

    Chromium (Хром като хром пиколинат) - 30 µg.

    Начин на употреба: Вземайте по 3 капсули на ден, преди хранене.

    Опаковка: 60 капсули.

    Производител: ФОРТЕКС Нутрасютикалс, България.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Pure Skin Озаряващ и реструктуриращ дневен крем, който се бори с първите признаци на стареене. Комбинацията от нискомолекулна хиалуронова киселина и ниацинамид възстановява плътността и еластичността, като изпълва кожата със сочност, блясък и оптимална хидратация.

    БИОТРЕЙД Пюър Скин озаряващ дневен крем SPF50+, 50 мл

    Pure Skin Озаряващ и реструктуриращ дневен крем, който се бори с първите признаци на стареене. Комбинацията от нискомолекулна хиалуронова киселина и ниацинамид възстановява плътността и еластичността, като изпълва кожата със сочност, блясък и оптимална хидратация. Транексамовата киселина във формулата има регенериращо действие и гарантира дълготраен сияен тен. Високата слънцезащита SPF50+ е вложена в копринена текстура, която се абсорбира моментално без остатък. Подходящ за всеки тип кожа.
    29,70 (BGN)
    Биопюр макс съдържа Омега-3 полиненаситени мастни киселини. Полезни за сърдечно-съдовата система, поддържане нивата на холестерола, функциите на мозъка и зрението.

    БИОПЮР МАКС ОМЕГА-3 1250 мг, 60 капсули

    Специална формула, съдържаща най-висока концентрация * на полиненаситени мастни киселини. С грижа за сърцето, мозъка, зрението. Допринася за нормалното функциониране на мозъка, сърдечно-съдовата система и ставите и поддържането на нормалната концентрация на триглицеридите. Осигурява максимум концентрация на Омега-3 мастни киселини. Тройна сила на EPA и DHA във всяка капсула!
    31,00 (BGN) 21,70 (BGN)
    Снимка на БОЧКО Мляко за след слънце 150 мл

    БОЧКО Мляко за след слънце 150 мл

    Мляко за след слънце Бочко е за овлажняване и възстановяване на изложената на слънце кожа.Успокоява, възвръща хидробаланса и подхранва кожата. Попива бързо след нанасяне и има лек охлаждащ ефект.
    5,99 (BGN)