Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ХРЕМА И ЗАПУШЕН НОС

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Назик кидс спрей за нос е подходящ при хрема и за подпомагане зарастването на лезии по назалната лигавица и съседните кожни участъци, за облекчаване на вазомоторен ринит и за лечение на нарушеното дишане през носа след назална хирургическа операция.

    НАЗИК Кидс спрей за нос*10 мл

    Назик кидс спрей за нос е подходящ при хрема и за подпомагане зарастването на лезии по назалната лигавица и съседните кожни участъци, за облекчаване на вазомоторен ринит и за лечение на нарушеното дишане през носа след назална хирургическа операция.
    9,30 (BGN)
    Назик спрей за нос е подходящ при хрема и за подпомагане зарастването на лезии по назалната лигавица и съседните кожни участъци, за облекчаване на вазомоторен ринит и за лечение на нарушеното дишане през носа след назална хирургическа операция.

    НАЗИК спрей за нос разтвор*10 мл

    Назик спрей за нос е подходящ при хрема и за подпомагане зарастването на лезии по назалната лигавица и съседните кожни участъци, за облекчаване на вазомоторен ринит и за лечение на нарушеното дишане през носа след назална хирургическа операция.
    9,50 (BGN)
    Снимка на НАЗОПАС капки за нос 0.25 мг / мл 10 мл

    НАЗОПАС капки за нос 0.25 мг / мл 10 мл

    Назопас е само за приложение в носа и съдържа активното вещество оксиметазолин хидрохлорид. Това активно вещество има вазоконстрикторни свойства и следователно намалява отока на лигавиците.Облекчаване на запушването на носа, свързано с възпаление на носната лигавица (ринит),придружено от настинка (остър ринит),като сенна хрема (алергичен ринит),причинено от различни видове дразнители (вазомоторен ринит),придружено от възпаление на лигавицата на синусите (синузит), придружено от възпаление на евстахиевата тръба и средното ухо. Продуктът може, също така, да се използва за намаляване на отока на лигавицата по време на лекарски прегледи. Назопас може да се използва при деца на възраст от 2 до 6 години
    10,10 (BGN)
    Снимка на НАЗОПАС капки за нос 0.5 мг / мл 10 мл

    НАЗОПАС капки за нос 0.5 мг / мл 10 мл

    Назопас е само за приложение в носа и съдържа активното вещество оксиметазолин хидрохлорид. Това активно вещество има вазоконстрикторни свойства и следователно намалява отока на лигавиците.Облекчаване на запушването на носа, свързано с възпаление на носната лигавица (ринит),придружено от настинка (остър ринит),като сенна хрема (алергичен ринит),причинено от различни видове дразнители (вазомоторен ринит),придружено от възпаление на лигавицата на синусите (синузит), придружено от възпаление на евстахиевата тръба и средното ухо. Продуктът може, също така, да се използва за намаляване на отока на лигавицата по време на лекарски прегледи.
    10,85 (BGN)
    Низита унгвент е лекарствен продукт под формата на маз, който се използва за подпомагане лечението в случаи на запушен нос (напр. при хрема), за почистване и хидратиране на носната лигавица (при сух въздух), за омекотяване на крусти. Продуктът е подходящ за прилагане както при възрастни, така и при деца и бебета.

    НИЗИТА маз при суха носна лигавица*20 гр

    Низита унгвент е лекарствен продукт под формата на маз, който се използва за подпомагане лечението в случаи на запушен нос (напр. при хрема), за почистване и хидратиране на носната лигавица (при сух въздух), за омекотяване на крусти. Продуктът е подходящ за прилагане както при възрастни, така и при деца и бебета. Низита използва лечебната сила на натриевия хлорид (готварска сол). При запушен нос поддържа лигавицата на носа влажна и подпомага неговото бързо отпушване. При суха и покрита с крусти носна лигавица Низита я овлажнява и води до бързото й възстановяване. При малки деца и кърмачета, които не могат самостоятелно да издухат носа си, Низита спомага за почистването на ноздрите и запазването на естествената защитна функция на носната лигавица.
    14,20 (BGN)
    Низита назал спрей се прилага за подпомагане лечението в случаи на запушен нос, за омекотяване на крусти, за почистване и овлажняване на носната лигавица /при сух въздух/. Спреят за нос Низита е без съдържание на консерванти и е подходящ както за възрастни, така и за деца и кърмачета. Низита спрей използва лечебната сила на натриевия хлорид /готварска сол/.

    НИЗИТА спрей за нос*20 мл

    Низита назал спрей се прилага за подпомагане лечението в случаи на запушен нос, за омекотяване на крусти, за почистване и овлажняване на носната лигавица /при сух въздух/. Спреят за нос Низита е без съдържание на консерванти и е подходящ както за възрастни, така и за деца и кърмачета. Низита спрей използва лечебната сила на натриевия хлорид /готварска сол/. При запушен нос поддържа лигавицата на носа влажна и подпомага неговото бързо отпушване. При суха и покрита с крусти носна лигавица Низита я овлажнява и води до бързото й възстановяване. При малки деца и кърмачета, които не могат самостоятелно да издухат носа си, Низита може да допринесе за почистването на ноздрите и запазването на естествената защитна функция на носната лигавица.
    11,99 (BGN)
    НОЗИТИКС тиксотропен спрей за нос, който спомага при лечение нa възпаления на носната лигавица като вирусни инфекции (включително риновируси и коронавируси) и бактериални инфекции.

    НОЗИТИКС назален спрей*10 мл

    НОЗИТИКС тиксотропен спрей за нос, който спомага при лечение нa възпаления на носната лигавица като вирусни инфекции (включително риновируси и коронавируси) и бактериални инфекции. Може да използвате НОЗИТИКС при първи симптоми на настинка и грип, по време на лечение на алергичен, бактериален и вирусен ринит и като превантивна мярка в периода на повишен риск от поява на инфекции на носната лигавица.
    13,20 (BGN)
    Олинт е лекарствен продукт без лекарско предписание във вид на спрей за нос подходящ за деца от 2-6 години, който се прилага при остра хрема, пристъпи на обилна носна секреция , алергична хрема. Той има съдосвиващ ефект и с това намалява отока на лигавицата и води до подобрено оттичане на секрета.

    ОЛИНТ 0,05% спрей за нос за деца*10 мл

    Олинт е лекарствен продукт без лекарско предписание във вид на спрей за нос подходящ за деца от 2-6 години, който се прилага при остра хрема, пристъпи на обилна носна секреция , алергична хрема. Той има съдосвиващ ефект и с това намалява отока на лигавицата и води до подобрено оттичане на секрета. Също така спреят за нос Olynth улеснява оттока на секрецията в случаи на параназален синузит и при катар на тубалната част на средно ухо при простуда.
    8,90 (BGN)
    Олинт спрей за нос принадлежи към група лекарства, наречени симпатикомиметици. Той има съдосвиващ ефект и с това намалява отока на лигавицата и води до подобрено оттичане на секрета

    ОЛИНТ 0,1% спрей за нос*10 мл

    Олинт спрей за нос принадлежи към група лекарства, наречени симпатикомиметици. Той има съдосвиващ ефект и с това намалява отока на лигавицата и води до подобрено оттичане на секрета. Симптоматично облекчение на назална конгестия и подуване, свързани с инфекции на горните дихателни пътища или с ринит с различна етиология, като напр. алергичен ринит, вазомоторен ринит или ринит, свързан с инфекции на горните дихателни пътища.
    8,85 (BGN)
    Олинт Хидра e лекарствен продукт без лекарско предписание за възрастни и деца над 6 години. За намаляване отока на носната лигавица при остра хрема, пристъпи на обилен носен секрет, алергична хрема, остри синуити. Отпушва носа и синусите, овлажнява и защитава лигавицата на носа.

    ОЛИНТ ХИДРА 0.1%*10 мл

    Олинт Хидра e лекарствен продукт без лекарско предписание за възрастни и деца над 6 години. За намаляване отока на носната лигавица при остра хрема, пристъпи на обилен носен секрет, алергична хрема, остри синуити. Отпушва носа и синусите, овлажнява и защитава лигавицата на носа.
    11,20 (BGN)
    Омни биотик Имунд е пробиотик специално създаден за поддържане на микрофлората на устната кухина. Допълнително е обогатен с Витамин Д за подкрепа на имунната система.

    ОМНИ БИОТИК ИМУНД Д таблетки за смучене*30

    OMNi-BiOTiC® iMMUND (ОМНИ-БИОТИК ИМУНД) е пробиотик с бактериалния щам Streptococcus salivarius K12, естествено срещащ се в устното пространство и изпитван в рамките на множество проучвания. ОМНИ-БИОТИК ИМУНД съдържа витамин D, който допринася за нормалната функция на имунната система при деца и възрастни. OMNi-BiOTiC® iMMUND е идеален за деца със страхотен ягодов вкус и без захар.
    46,90 (BGN) 37,52 (BGN)
    Снимка на ОТРИВИН ЗА ДЕЦА  0.05 % 10 мл

    ОТРИВИН ЗА ДЕЦА 0.05 % 10 мл

    Отривин e назален спрей, който бързо отпушва запушения нос и се използва за лечение на възрастни и юноши над 12 години. Приложим за облекчаване запушването на носа, причинено от простудни заболявания, сенна хрема или други алергични ринити, синузити. Спреят за нос Отривин започва да действа в рамките на няколко минути и продължава до 12 часа. Той се понася добре дори от пациенти с чувствителна носна лигавица. Предлага се в опаковка от 10 мл.
    10,20 (BGN)
    Отривин Ментол e назален спрей, който бързо отпушва запушения нос и се използва за лечение на възрастни и юноши над 12 години.

    Отривин ментол спрей за нос 0.1%*10 мл

    Отривин Ментол e назален спрей, който бързо отпушва запушения нос и се използва за лечение на възрастни и юноши над 12 години. Приложим за облекчаване запушването на носа, причинено от простудни заболявания, сенна хрема или други алергични ринити, синузити. Спреят за нос Отривин започва да действа в рамките на няколко минути и продължава до 12 часа. Той се понася добре дори от пациенти с чувствителна носна лигавица.
    12,30 (BGN)
    Снимка на Отривин Плюс спрей за нос  10 мл

    Отривин Плюс спрей за нос 10 мл

    Спреят за нос Отривин плюс e подходящ за възрастни и юноши над 12 години. Той действа за намаляване на отока на носната лигавица, при ринит и като подпомагащо лечение за заздравяване на рани по кожата и лигавиците. Приложим за облекчаване на хремата (горен ринит) и за третиране на запушен нос след операция на носа.
    12,75 (BGN)
    Отривин e назален спрей, който бързо отпушва запушения нос и се използва за лечение на възрастни и юноши над 12 години. Приложим за облекчаване запушването на носа, причинено от простудни заболявания, сенна хрема или други алергични ринити, синузити

    Отривин спрей за нос 0.1%*10 мл

    Отривин e назален спрей, който бързо отпушва запушения нос и се използва за лечение на възрастни и юноши над 12 години. Приложим за облекчаване запушването на носа, причинено от простудни заболявания, сенна хрема или други алергични ринити, синузити. Спреят за нос Отривин започва да действа в рамките на няколко минути и продължава до 12 часа. Той се понася добре дори от пациенти с чувствителна носна лигавица.
    10,90 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 3,00 (BGN) Макс: 38,00 (BGN)
    3 38