Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЦИСТИТ И УРОИНФЕКЦИИ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на МУЛТИ ПРОБИОТИК ЗА ЖЕНИ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    МУЛТИ ПРОБИОТИК ЗА ЖЕНИ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Пробиотик за жени с 12 млрд. активни пробиотици и червена боровинка CranRich® 300 mg. е хранителна добавка, която защитава влагалищната микрофлора, пикочните пътища и подобрява храносмилането. Бактериалните и гъбичните инфекции са голям проблем за нежния пол. Парене при уриниране, сърбеж, болка, течение са все симптоми, които причиняват дискомфорт за съвременната жена. Най - неприятният момент настъпва когато се превърнат в хронично явление.
    65,00 (BGN)
    Neorenal подкрепя функциите на бъбреците и отделителната система. Спомага за отделянето на пикочна киселина. Повлиява благоприятно пикочно-половата система при риск от образуване на бъбречни камъни и инфекции.

    НЕОРЕНАЛ 330 мг таблетки*30

    Неоренал на фармацевтичната компания Неофарм е препарат на растителна основа, който се препоръчва за лечение и профилактика на бъбречнокаменна болест (уролитиаза)лечение и профилактика на възпалителни заболявания на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит),лечение и профилактика на подагра. Neorenal подкрепя функциите на бъбреците и отделителната система. Спомага за отделянето на пикочна киселина. Повлиява благоприятно пикочно-половата система при риск от образуване на бъбречни камъни и инфекции.
    15,15 (BGN)
    NEORENAL SR е препарат на растителна основа, който се препоръчва за лечение и профилактика на бъбречнокаменна болест (уролитиаза) лечение и профилактика на възпалителни заболявания на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит) лечение и профилактика на подагра.

    НЕОРЕНАЛ SR таблетки*60

    NEORENAL SR е препарат на растителна основа, който се препоръчва за лечение и профилактика на бъбречнокаменна болест (уролитиаза) лечение и профилактика на възпалителни заболявания на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит) лечение и профилактика на подагра. Неоренал СР подкрепя функциите на бъбреците и отделителната система и допринася за отделянето на пикочна киселина. Повлиява благоприятно пикочно-половата система при риск от образуване на бъбречни камъни и инфекции
    39,75 (BGN)
    Неоренал Форте на фармацевтичната компания Неофарм е препарат на растителна основа, който се препоръчва за лечение и профилактика на бъбречнокаменна болест (уролитиаза)лечение и профилактика на възпалителни заболявания на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит)лечение и профилактика на подагра.

    НЕОРЕНАЛ Форте 650 мг таблетки*60

    Неоренал Форте на фармацевтичната компания Неофарм е препарат на растителна основа, който се препоръчва за лечение и профилактика на бъбречнокаменна болест (уролитиаза)лечение и профилактика на възпалителни заболявания на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит)лечение и профилактика на подагра. Neorenal подкрепя функциите на бъбреците и отделителната система. Спомага за отделянето на пикочна киселина. Повлиява благоприятно пикочно-половата система при риск от образуване на бъбречни камъни и инфекции.
    39,10 (BGN)
    Пиелонефрал е натурален продукт, който спомага за поддържане нормалното функционално състояние на бъбреците и пикочните пътища. Подпомага отделителната бъбречна функция.

    ПИЕЛОНЕФРАЛ за бъбреци таблетки*60

    Пиелонефрал е натурален продукт, който спомага за поддържане нормалното функционално състояние на бъбреците и пикочните пътища. Подпомага отделителната бъбречна функция. Пиелонефрал спомага за премахването на бактериите, причинители на уроинфекции и облекчава неприятните симптоми като болка и парене при уриниране.
    6,20 (BGN)
    Снимка на РЕНОХЕЛП М при бъбречни заболявания таблетки*60

    РЕНОХЕЛП М при бъбречни заболявания таблетки*60

    Ренохелп М за диетотерапия при хронични бъбречни заболявания - пиелонефрити, гломерулонефрити. Метаболитни заболявания - подагра, диабетна нефропатия. Хронична бъбречна недостатъчност в начален и напреднал стадий. Хронични бъбречни увреждания при бъбречно-каменна болест. Инфекции на отделителната система - цистити. Бъбречни увреждания по време и след химиотерапия.
    29,45 (BGN)
    СИСТУР® е хранителна добавка, предназначена за поддържане на нормалната функция на уринарния тракт.

    СИСТУР за нормалната функция на уринарния тракт капсули*10

    СИСТУР® е хранителна добавка, предназначена за поддържане на нормалната функция на уринарния тракт.
    11,80 (BGN) 10,03 (BGN)
    Снимка на УЛТИМАТ МУЛТИ ПРОБИОТИК 12 ЩАМА ФОРМУЛА капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    УЛТИМАТ МУЛТИ ПРОБИОТИК 12 ЩАМА ФОРМУЛА капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС

    Пробиотикът Ултимат мулти на Natural Factors е мощна формула, която възстановява полезните бактерии в червата и по този начин подобрява храносмилането, абсорбцията на хранителни вещества и здравето на имунната система. Добавката е много подходяща за хората, които приема антибиотици. Приемът на пробиотици подсигурява живи микроорганизми, които променят чревната флора и подпомагат нормалния баланс в червата, подобряват храносмилането и имунитета. Тази добавка съдържа специално подбрани щамове бактерии, които преминават невредими през стомаха под въздействие на стомашната киселина. Съдържа както лактобацили за тънките черва, така и бифидобактерии за подпомагане на дебелото черво. Предимства: възстановява и поддържа баланса на чревната флора с добавени фруктоолигозахариди за подхранване на пробиотиците подпомага имунната система помага при инфекции с кандида албиканс превенция на инфекциите на пикочните пътища
    60,05 (BGN)
    Урикод  влияе благоприятно върху здравето на уринарния тракт - пикочния канал, пикочния мехур, уретерите  и бъбреците. Предназначен е за деца над 3 годишна възраст.

    УРИКОД за деца сашета*8

    Урикод влияе благоприятно върху здравето на уринарния тракт - пикочния канал, пикочния мехур, уретерите и бъбреците. Предназначен е за деца над 3 годишна възраст. Съдейства за прочистване на детските пикочни пътища и за повишаване на тяхната устойчивост и защита. Високата ефективност на продукта е гарантирана от синергичното действие на трите активни съставки с доказан благоприятен ефект върху здравето на уринарния тракт.
    16,90 (BGN)
    Урикод влияе благоприятно върху здравето на уринарния тракт - пикочния канал, пикочния мехур, уретерите и бъбреците. Предназначен е за възрастни и деца над 12 годишна възраст

    УРИКОД сашета*30

    Урикод влияе благоприятно върху здравето на уринарния тракт - пикочния канал, пикочния мехур, уретерите и бъбреците. Предназначен е за възрастни и деца над 12 годишна възраст. Съдейства за прочистване на пикочните пътища и за повишаване на тяхната устойчивост и защита. Високата ефективност на продукта е гарантирана от синергичното действие на трите активни съставки с доказан благоприятен ефект върху здравето на уринарния тракт.
    33,60 (BGN)
    Урикод Форте  влияе благоприятно върху здравето на уринарния тракт - пикочния канал, пикочния мехур, уретерите и бъбреците. Предназначен е за възрастни и деца над 12 годишна възраст. Съдейства за прочистване на пикочните пътища и за повишаване на тяхната устойчивост и защита. Високата ефективност на продукта е гарантирана от синергичното действие на трите активни съставки с доказан благоприятен ефект върху здравето на уринарния тракт.

    УРИКОД Форте сашета*8

    Урикод Форте влияе благоприятно върху здравето на уринарния тракт - пикочния канал, пикочния мехур, уретерите и бъбреците. Предназначен е за възрастни и деца над 12 годишна възраст. Съдейства за прочистване на пикочните пътища и за повишаване на тяхната устойчивост и защита. Високата ефективност на продукта е гарантирана от синергичното действие на трите активни съставки с доказан благоприятен ефект върху здравето на уринарния тракт.
    23,85 (BGN)
    Уринал акут подпомага нормалното състояние и функции на пикочните пътища. Бързо премахва дискомфорта. Има антиоксидантен ефект. Защитава клетките и тъканите от свободните радикали и допринася за поддържане на добро общо състояние на организма.

    Уринал Акут таблетки*10

    При чувство на парене, често уриниране. Подпомага нормалното състояние и функции на пикочните пътища. Бързо премахва дискомфорта. Има антиоксидантен ефект. Защитава клетките и тъканите от свободните радикали и допринася за поддържане на добро общо състояние на организма. Може да се съчетава с назначено антибиотично лечение.
    17,95 (BGN)
    Уринал Дринк съдържа патентована активна субстанция NutriCranTM - изсушен концентриран сок от американска червена боровинка, богат източник на биофлавоноиди, фенолни съединения и други полезни вещества, необходими за правилното функциониране и устойчивостта на пикочните пътища. Червената боровинка предпазва от инфекции и прикрепване на бактерии по уринарния тракт и пикочните пътища.

    УРИНАЛ ДРИНК за здрави пикочни пътища сашета*12

    Хранителна добавка, която се намира под формата на разтворими прахчета. Спомага за правилното функциониране на уринарния тракт и за здравето на пикочните пътища.
    18,30 (BGN)
    Уринал капсули съдържа концентриран екстракт ор плодове на червена боровинка. За поддържане здравето на уринарния тракт се препоръчва в доза 2 капсули дневно. При наличие на симпторми се приема в доза 3 пъти по 2 капсули. Може да се комбинира с антибиотично лечение.

    УРИНАЛ капсули*60

    Уринал капсули е хранителна добавка, която притежава екстракт от американска червена боровинка. Изключително ефективна при цистит и различни инфекции по пикочните пътища, спомага за нормалното функциониране на уринарния тракт.
    26,80 (BGN)
    Детенцето ви се оплаква от парене и често уриниране? Дайте Urinal® сироп с екстракт от американска червена боровинка. Той е не натурално и висококачествено решение, с приятен вкус и лесен за преглъщане.

    УРИНАЛ Сироп за уринарен тракт*150 мл

    За нормалното функциониране на уринарния трактСпециална формула за деца с напълно естествен състав. Подходящ за деца над 1г.
    19,99 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 5,00 (BGN) Макс: 94,00 (BGN)
    5 94